AcasăNewsExplozie intr-un bloc din Arges: un locatar a ajuns la spital, vecinii...

Explozie intr-un bloc din Arges: un locatar a ajuns la spital, vecinii lui au fost evacuati

Locatarii unui bloc de apartamente situat in orasul argesean Mioveni au trecut printr-o experienta pe care o vor uita cu greu, dupa ce in imobil s-a auzit o bubuitura zdravana.

Alertati de zgomotul produs la primele ore ale diminetii, cand multi dintre ei inca dormeau, fiind prima zi de week-end, oamenii au iesit din case pentru a vedea ce s-a intamplat. Asa au aflat ca un apartament a fost afectat de o explozie, iar vecinul lor, care locuia acolo, s-a ales cu rani si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

In ajutorul lui au fost chemati de urgenta paramedicii de la Ambulanta, care l-au consultat si i-au acordat primele ingrijiri, inainte de a-l transporta la spital, pentru a-i fi tratate arsurile.

Pana cand specialistii care au ajuns la locul exploziei si-au dat acordul pentru ca locatarii sa revina in locuintele lor, intreg blocul a fost evacuat, ca masura de precautie. A fost deschisa si o anchete, menita sa scoata la lumina cauzele care au dus la producerea deflagratiei care a semanat spaima in randul argesenilor. Se pare ca explozia ar fi fost declansata de o acumulare de gaze.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger