AcasăNewsUPDATE Explozie intr-un bloc din cartierul Aparatorii Patriei: Sapte persoane au avut...

UPDATE Explozie intr-un bloc din cartierul Aparatorii Patriei: Sapte persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

UPDATE: In urma exploziei produse la un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc din Aparatorii Patriei, sapte persoane au fost intoxicate cu fum si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Doua dintre acestea au suferit si arsuri, potrivit RealitateaTv. Deflagratia s-ar fi produs din cauza unei butelii, locuinta in care a avut loc explozia fiind distrusa de flacari.

Doua persoane au fost ranite in urma unei explozii ce a avut loc duminica, in cartierul Aparatorii Patriei din Bucuresti. La fata locului se afla mai multe echipaje ale pompierilor si ambulantei.

(foto: emaramures.ro)

Spaima pentru locatarii din cartierul Aparatorii Patriei, din sectorul 4 al Capitalei. Intr-un bloc din zona  a avut loc, duminica la pranz, o explozie puternica. Potrivit primelor informatii, doua persoane au fost ranite, informeaza RealitateaTV. La fata locului se afla mai multe echipaje ale pompierilor si ambulantei.

Pentru siguranta locatarilor, blocul a fost evacuat. Incidentul a fost anuntat la numarul unic de urgenta, 112, de catre un martor. Deocamdata nu se cunosc informatii privind cauzele producerii deflagratiei.

259 afisari

5 COMENTARII

  1. a fost la mine in bloc … mda cam aiurea de sarciii oameni aia . si’au pierdut casa acum de sarbatori … eu am avut noroc ca stau la 2 si am iesit repede

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger