AcasăNewsExplozie într-un bloc de locuințe din Bihor. Descoperire macabră, după evacuarea apartamentelor...

Explozie într-un bloc de locuințe din Bihor. Descoperire macabră, după evacuarea apartamentelor (VIDEO)

explozieExplozie într-un bloc de locuințe din Bihor. Descoperire macabră, după evacuarea apartamentelor (VIDEO)

O explozie s-a produs, vineri după-amiaza, într-un bloc din localitatea Ștei, județul Bihor. În urma deflagrației, un bărbat de 54 de ani a suferit arsuri și a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital. Alte 30 de persoane din bloc au fost evacuate.

Cauza incidentului ar fi fost o butelie, care a explodat într-o garsonieră amplasată la etajul patru al unui bloc de locuințe, transmite ISU Bihor. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 54 de ani a suferit arsuri la nivelul căilor respiratorii și a mâinilor. Acesta a primit primul ajutor la fața locului, apoi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Alte două persoane care au suferit atacuri de panică au fost duse la spitalul din Ștei, transmite Antena 3. În urma evaluărilor făcute, s-a stabilit că au fost afectate de explozie 14 garsoniere.

Cadavru găsit într-o stare avansată de descompunere

Într-unul dintre apartamentele afectate de explozie, pompierii au descoprit un cadavru într-o stare avansată de descompunere, cel mai probabil al unei persoane care a murit, fără ca vecinii din bloc să știe și să raporteze decesul.

Cei 30 de locatari evacuați vineri de autoritățis-au întors în locuințe, după ce reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții au stabilit că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată.

„Concluzia reprezentanților Inspectoratilui de Stat în Construcții a fost aceea că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată. Primăria localității a trimis o echipă pentru curățarea spațiilor comune. După finalizare, se va permite revenirea în bloc a locatarilor”, a transmis ISU Bihor.

author avatar
Andreea Vlad
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger