AcasăNewsExplozie intr-o mina din Ucraina: 14 raniti si peste 30 de persoane...

Explozie intr-o mina din Ucraina: 14 raniti si peste 30 de persoane disparute (VIDEO)

O deflagratie care s-a produs in subteran, intr-o mina de carbune din estul Ucrainei, s-a soldat cu numeroase victime.

Informatiile sunt, insa, contradictorii, avand in vedere ca incidentul s-a produs in regiunea Donetsk, controlata de separatisti. Astfel, din ceea ce anunta presa internationala, a fost confirmat decesul unei singure persoane. Despre alte 14 se spune ca ar fi suferit diverse rani, in timp ce despre soarta a peste 30 de mineri aflati in adancuri, la momentul producerii exploziei de la mina Zasyadko, nu se stie nimic, spre disperarea rudelor care asteapta la intrarea in abataj vesti despre cei dragi. Mai trebuie spus ca, la momentul producerii exploziei, in zona afecatat de suflul deflagratiei s-ar fi aflat in jur de 50 de lucratori.

[youtube]gyJ2VRrhdoM[/youtube]

Una dintre cele mai vehiculate ipoteze, in ultimele ore, este aceea ca zecile de barbati despre a caror stare nu se cunosc informatii de atatea ore, explozia avand loc in cursul diminetii, ar fi murit.

Cel mai probabil, deflagratia a fost cauzata de o acumulare de gaz. Desi zona in care s-a produs nenorocirea este, de luni intregi, macinata de conflict, ipoteza ca explozia de la Zasyadko ar fi fost cauzata de un atac armat pare sa fie exclusa de catre oficialii care se ocupa de ancheta.

[youtube]oiJXC738EUU[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger