AcasăNewsExplozie in sudul Turciei, soldata cu morti si raniti

Explozie in sudul Turciei, soldata cu morti si raniti

Un nou incident sangeros in Turcia. Mai exact o explozie soldata cu numeroase victime, ce s-a produs duminica dupa-amiaza.

Este vorba despre trei decese in randul unor reprezentanti ai politiei, si despre opt persoane ranite, o parte dintre ele fiind civili.

Deflagratia a avut loc in orasul turcesc Gaziantep, situat in sudul statului condus de Erdogan, si, potrivit paginii electronice a publicatiei locale „Hurriet”, ar fi fost provocata de un kamikaze. Se vehiculeaza ca suspectul sinucigas a detonat un dispozitiv explozibil, pe fondul unei operatiuni a fortelor de ordine ce ar fi vizat o ascunzatoare a unor persoane suspectate de posibile legaturi cu gruparea autointitulata „Stat Islamic”, conform aceleiasi surse. Ipoteza ultim mentionata nu a fost, deocamdata, confirmata la nivel oficial.

Trebuie mentionat ca pe teritoriul Turciei s-au produs, in ultimele luni, mai multe deflagratii si incidente vizand fie politisti, fie sedii ale oamenilor legii. O parte dintre acestea s-au soldat cu decese.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger