AcasăNewsExplozie in Bistrita: un ranit, cinci apartamente si doua masini distruse

Explozie in Bistrita: un ranit, cinci apartamente si doua masini distruse

O femeie din Bistrita a fost ranita dupa ce in apartamentul sau s-a produs o explozie. Alte patru locuinte si doua masini parcate in apropiere au fost avariate.

(foto:maramuresmedia.ro)

Deflagratia s-a produs joi seara si a distrus alte patru locuinte, doua masini si acoperisul blocului. Proprietara apartamentului, in varsta de 66 de ani, a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, ea suferind arsuri pe fata si pe membrele superioare.

Potrivit rtv.net, deocamdata nu au fost identificate cauzele care au provocat explozia. „Am fost solicitati sa intervenim pe Aleea Greuceanu unde s-a petrecut o explozie la un bloc. Deflagratia s-a produs intr-un apartament in care se afla o femeie de 66 de ani, care are arsuri la fata si la membre, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta. In urma exploziei, au mai fost distruse inca patru apartamentente din jurul acestuia, acoperisul blocului si doua masini parcate in apropiere”, a declarat Marius Rus, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, conform sursei citate.

author avatar
Andra Nesu
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger