AcasăNewsExplozie devastatoare in ARGENTINA: Opt oameni au murit, zeci de raniti (VIDEO)

Explozie devastatoare in ARGENTINA: Opt oameni au murit, zeci de raniti (VIDEO)

Un bloc a fost zguduit din temelii in orasul argentinian Rosario, in urma unei deflagratii puternice. Opt locatari au murit si alti 60 au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au fost raniti in explozie.

Echipele speciale s-au mobilizat pentru a le acorda primul-ajutor victimelor accidentului. Zona a fost izolata, iar locatarii au primit asistenta medicala de la ambulantele sosite la fata locului. Salvarile au transportat la spital zeci de persoane afectate de producerea deflagratiei care a risipit, marti noapte, linistea unui cartier rezidential din Rosario. De asemenea, conform news.com.au, au fost persoane blocate intre bucatile de moloz desprinse din ziduri, care au fost eliberate abia dupa interventia specialistilor in situatii de urgenta.

De teama unui posibil pericol de producere a unei alte explozii, autoritatile au decis evacuarea locatarilor aflati in imobilele din vecinatatea blocului afectat de deflagratia puternica. O ancheta va stabili exact cauzele producerii tragediei care a inspaimantat un cartier intreg. Din primele date, ar fi vorba despre o acumulare de gaze.

[youtube]sMmT1UTajQo[/youtube]

[youtube]-FpRm96XJNU[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger