AcasăNewsExplozie de proportii la o fabrica din Plopeni: Multi angajati raniti!

Explozie de proportii la o fabrica din Plopeni: Multi angajati raniti!

Cel putin opt ambulante au sosit de urgenta, miercuri, la o fabrica din Plopeni, Prahova, pentru a le acorda primul-ajutor angajatilor raniti in urma unei explozii produse intr-o hala de lucru.

Din primele informatii, deflagratia, care a avut loc in jurul pranzului, a afectat un grup de muncitori. Cel putin 16 dintre acestia au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, dupa ce au suferit arsuri pe diferite suprafete ale corpului sau fracturi. De asemenea, potrivit Romania TV, mai multe persoane au primit asistenta de la personalul de la Salvare, dupa ce au inhalat fum sau au suferit atacuri de panica, urmare a incidentului.

Pe langa medicii de la ambulanta, la locul accidentului deosebit de grav s-au deplasat si autoritatile in masura sa stabileasca ce anume a declansat nenorocirea. O prima ipoteza ar fi aceea ca o acumulare de gaze ar fi dus la producerea dezastrului. De asemenea, in zona au ajuns si pompierii. Pana la elucidarea cauzelor ce au dus la producerea exploziei, cladirea a fost evacuata. Muncitorii care au scapat teferi, alegandu-se doar cu o sperietura teribila, asteapta acum unda verde pentru a intra in sediul fabricii.

305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger