AcasăNewsExplozia de pe aroportul din Burgas, Bulgaria: Atentatul, comis de un atacator...

Explozia de pe aroportul din Burgas, Bulgaria: Atentatul, comis de un atacator sinucigas – PRIMELE IMAGINI de la locul tragediei

(foto: Agerpres)

Atentatul de pe aeroportul din Burgas, care a dus la moartea a opt persoane, a fost comis de un atacator sinucigas, a declarat, joi, ministrul de Interne bulgar, Tvetan Tvetanov.

(foto: Agerpres)

Tragedia in urma careia opt persoane au murit si alte 32 au ajuns la spital a fost provocata de un atacator sinucigas, a declarat in cursul acestei dimineti ministrul bulgar de Interne. „Din ce am vazut pe imaginile inregistrate de camerele video, am identificat o persoana care a servit drept atacator sinucigas in acest atac terorist”, a declarat Tvetanov, citat de CNN.

[youtube]UvSoKcsMJ9I[/youtube]

Autobuzul care transporta turisti, majoritatea israelieni, veniti in vacanta in Bulgaria catre un terminal al aeroportului din Burgas a explodat miercuri seara. Bilantul mortilor a ajuns, joi, la opt – sase israelieni, soferul bulgar al autobuzului si atacatorul sinucigas. De asemenea, 32 de persoane se afla in spital.

Ministrul israelian al Apararii, Edud Barak, a declarat, miercuri, ca este vorba de un „atac terorist”, care ar fi fost, cel mai probabil, initiat de „Iran sau a alte grupari radicale musulmane”, conform sursei citate.

[youtube]jkkrlsJAJTg[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
908 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger