AcasăNewsExplicatiile ministrului Justitiei dupa criticile lui Iohannis

Explicatiile ministrului Justitiei dupa criticile lui Iohannis

Dupa ce deunazi presedintele sustinuse ca ministrul ar fi mers in Parlament fara a avea drept de initiativa legislativa, in cazul pachetului menit a aduce modificari legilor Justitiei, Toader a iesit public – in aceasta dimineata, de la sediul MJ- cu o explicatie.

Toader a inceput prin a mentiona faptul ca aceste critici exprimate de Klaus Iohannis in cursul zilei precedente „au vizat procedura, pe fond spunand ca (…) sunt si solutii – incerc sa citez – corecte, necesare, firesti”.

Apoi, a subliniat ca „ministrul Justitiei n-are intiativa legislativa, dar ministrul Justitiei nu decide care e calea de urmat, daca e prin Guvern sau un numar de parlamentari isi insusesc proiectul de lege ca initiativa proprie, ceea ce s-a si intamplat”.

Acest pachet de modificari legislative se afla la Parlament, urmand a fi dezbatute si supuse votului.

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader

348 afisari

4 COMENTARII

  1. TUDORELE NENE de-a lungul istoriei de mii de ani ai neamului nostru putine capetenii au putut face ceva pentru binele sau interesul general , BUREBISTA, TUDOR VLADIMIRESCU, MIHAI VITEAZU, STEFAN CEL MARE, A.I. CUZA, care au avut MARI MERITE dar si un sfarsit neomenesc (BLESTEMUL NATIEI). SE MERITA CA SI TU SA IN RANDUL LOR DACA ai sange in conducte si REUSESTI CA IN MANDATUL TAU SA SE SOLUTIONEZE CU „CELERITATE”(de unde???) SI OBIECTIVITATE SIMULTAN DOSARELE, REVOLUTIEI SI al MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor MAFIOTE si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita inscriind ASTFEL mersul, evolutia ROMANIEI pe o traiectorie a NORMALITATII. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI, COMPETENTEI SI INTEGRITATII in cadrul institutiilor statului burdusite cu MAFIOTI, IDIOTI, CRETINI, GOLANI, PENALI, CIOCIOLINE, PUSCARIABILI ETC. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc) TOT EI CA SI PRIVILEGII AU FUNCTII IMPORTANTE IN CONDUCEREA STATULUI PENTRU TOATE RUDELE SI ACOLITII LOR .
    Toate aceste anomalii ATROCITATI au dus la conducerea tarii de 27 de ani in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea definitiva a Romaniei.
    Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca putere politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA pana in prezent!
    Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece s-au organizat mineriadele si puciuri pentru reprimarea NORMALITATII a opozantilor, obstructionarea demaocratiei si ingroparea Ro!
    Prin rezolvarea-solutionarea dosarelor privatizarilor frauduloase CARE AU DUS LA FORMAREA BURGHEZIEI COMUNISTE se va constata ca TARA A FOST JEFUITA CU SUTE si mii DE MILIARDE DE DOLARI! CLASA POLITICA si AUTORITATILE POSTCOMUNISM TREBUIE RESPONSABILIZATE SI OBLIGATE SA PLATEASCA PENTRU TRADARE, EXCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN.

  2. DEOARECE SOLUTIONAREA DOS. REVOLUTIEI AR PUTEA SCOATE LA IVEALA CA FALSII REVOLUTIONARI, CE AU DISTRUS RO SI JUPOAIE DE 27 DE ANI STATUL FARA NESIMTIRE, SUNT DE FAPT TERORISTII criminali.Solutionarea cu obiectivitate si celeritate a DOSARULUI in cauza se poate rezolva numai de catre TRIBUNALUL PENAL-militar INTERNATIONAL DE LA HAGA, care a solutionat si DOSARUL MILOSEVICI.

  3. JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.
    Fulgere 7/13 HRISTOS 7 TIȘBITUL 13; FULG.E.R. FULG, E-Elia, R-Roșu. Fulgul roșu al lui Elia. Fulger alb, judecată albă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger