AcasăNewsExplicatiile lui Oprescu in privinta Hexi Pharma

Explicatiile lui Oprescu in privinta Hexi Pharma

Sorin Oprescu i-a tinut pe bucuresteni in intuneric pana a aprins beculetele de Craciun

Prezent in prima parte a zilei la Tribunalul Bucuresti, pentru chestiuni de natura juridica, Sorin Oprescu a lamurit si speculatiile privins societatea comerciala producatoare de dezinfectanti folositi in spitalele autohtone.

In conditiile in care in spatiul public au aparut speculatii in privinta inceputurilor firmei Hexi Pharma in incinta Spitalului Universitar, pe vremea cand aceasta unitate medicala era condusa de Sorin Oprescu, devenit ulterior primar al Capitalei, iar mai nou, de cateva luni, din nou medic al institutiei situate in zona Eroilor, din Capitala, acesta a facut cateva precizari in privinta acestei chestiuni.

Mai exact, Oprescu a declarat ca a fost vorba despre o farmacie in cadrul Spitalul Universitar, pentru deschiderea careia s-a obtinut girul conducerii de la acea vreme a spitalului amintit. „E vorba de un contract incheiat cu Spitalul Universitar, cu aprobarea Consiliului de Administratie, in 1994. Este vorba de o farmacie”, a lamurit Oprescu.

Intrebat daca a folosit vreodata produsele acestei firme, Sorin Oprescu a formulat urmatorul raspuns: „Nici nu exista aceasta firma la vremea respectiva, era vorba de farmacistul-sef si de inca un farmacist, era o societatea comerciala (…) care au incheiat acest contract”.

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger