AcasăNewsExpertele lui Oprisan, eliberate din arest

Expertele lui Oprisan, eliberate din arest

Ileana Cernea si Valentina Musuroiu, experte contabile implicate intr-un dosar in care personaj principal este Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, au fost eliberate din arest.

Cele doua experte au fost acuzate ca au stabilit impreuna cum vor aborda expertiza in dosarul lui Marian Oprisan, astfel incat sa ii favorizeze pe inculpati.

Incarcerate initial la solicitarea procurorilor DNA, Ileana Cernea si Valentina Musuroiu au fost eliberate luni, dupa ce magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis contestatiile formulate de cele doua experte contabile.

Decizia este definitiva, astfel ca Ileana Cernea si Valentina Musuroiu vor fi cercetate sub control judiciar pentru favorizarea faptuitorului, abuz in serviciu si fals intelectual (Ileana Cernea), respectiv pentru complicitate la favorizarea faptuitorului si pentru complicitate la abuz in serviciu (Valentina Musuroiu).

Liviu Macovei, un alt expert implicat in dosar, este cercetat in stare de libertate, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger