AcasăNewsExemplu de barbat adevarat! A batut o femeie in trafic

Exemplu de barbat adevarat! A batut o femeie in trafic

Un banatean cu Touareg a devenit „personajul negativ” al momentului, dupa ce, tare in brand, s-a apucat sa bata o femeie in plina strada, la Resita.

Incidentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, cand cei doi s-au intalnit intamplator in trafic. Conform martorilor locali si conform politiei, femeia, care conducea o masina straina, a incercat sa evite un copil ce i-a aparut in fata si i-a taiat calea banateanului cu Touareg.

Desi cele doua masini nu s-au atins si, practic, nu a existat vreun accident, barbatul, probabil atins in orgoliul propriu, a urmarit-o pe femeie in trafic.

Barbatul a reusit sa-i blocheze masina femeii undeva in Resita, s-a dat jos de la volan, s-a apropiat de masina tinerei si i-a altoit o palma zdravana peste fata.

Conform exclusivtm.ro, sansa femeii a fost ca incidentul s-a petrecut intr-un cartier populat. Mai multi locatari au tipat la smecher sa o lase in pace, moment in care barbatul si-a luat talpasita, nu inainte de a o ameninta pe femeie cu moartea.

„Am deschis geamul spunandu-i tipului sa isi vada de drum pentru ca nici masina lui, nici a mea nu au fost implicate in vreun accident. Mi-am permis sa-l contrazic si a fost momentul in care a venit langa masina mea si m-a lovit cu palma, puternic peste fata. Am avut totusi sansa de a nu fi deschis geamul suficient incat sa ma trezesc lovita cu capul de volan, trasa de par, cu haine rupte. Pentru ca ne aflam intr-o zona de blocuri si cineva a tipat la el de pe geam intrebandu-l cum poate sa loveasca o femeie, acest personaj s-a indreptat spre masina pentru a fugi de la fata locului, dar nu a uitat sa-mi spuna ca va afla el cine sunt, unde stau si ca o sa vad eu ce imi pregateste el mie pentru a ma pedepsi corespunzator”, a spus Nicoleta Tudor, femeia batuta, imediat dupa incident.

Dubios este ca desi au trecut patru zile de la incident, iar politistii au atat numerele de inmatriculare ale smecherului cu Touareg, cat si poza acestuia, ei sustin ca inca nu au reusit sa-l identifice pe barbat.

author avatar
Cristi Ionita
1.129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger