AcasăNewsExecuție în stil mafiot: un român, împușcat de motocicliști în Costa Rica!

Execuție în stil mafiot: un român, împușcat de motocicliști în Costa Rica!

În lumea traficanților nu se acceptă greșeli, iar cuvântul iertare nu-i în vocabularul nimănui. Ionuț George Otelac a cunoscut pe pielea lui ce înseamnă răzbunarea Cartelului – zeci de gloanțe l-au răpus pe loc, într-un atac armat comandat de mafia din Costa Rica! Nu este primul caz de acest fel, din contră, în ultimele două săptămâni s-a declanșat jihadul pe străzile din capitala San Jose și nu numai.

Atacul, unul de tip mafiot, a îngrozit comunitatea locală. Presa vorbește de răzbunare, poliția are indicii, dar nu suficiente pentru o intervenție în forță, oamenii sunt speriați de valul de infracțiuni care a cuprins Costa Rica. În imaginile filmate și ajunse în posesia mass-media se poate vedea cum doi motocicliști se apropie de mașina românului și trag din plin. Foc după foc, gloanțele străpung geamul șoferului și lovesc în plin în cei doi pasageri, cap și torace. Nimicitor atac – românul și femeia care se afla la volan au decedat pe loc!

Un fotomodel urmărit pe Instagram

Despre femeia din mașină (autoturismul era înregistrat pe numele ei) se știe că este Raquel Gamboa Mora. Un fotomodel foarte cunoscut în America Latină, cu aproape 70.000 de urmăritori pe Instagram, Raquel era iubita românului Otelac (38 de ani). În momentul atacului, cei doi se deplasau prin centrul orașului Alajuelita, din provincia San Jose, când doi motocicliști i-au urmărit în trafic, s-au apropiat de mașina Suzuki și au descărcat în ea cartușele.

Ionuț-George Otelac era un nume cunoscut autoritățile costaricane. Avea cazier pentru trafic de droguri, fiind în evidențele poliției. În 2001, a fost reținut pe aeroportul Juan Santamaria când încerca să scoată din țară peste 20 de kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse în niște containere de aluminiu pe care gruparea mafiotă din care făcea parte românul le folosea ca paravan pentru depozitarea vinului. La vremea respectivă, s-a speculat că arestarea lui Otelac a dus la destructurarea unei puternice rețele de traficanți de droguri.

„Rechinul” care a speriat America Latină

Nu este pentru prima dată cânt românii apar pe prima pagină a ziarelor din America Latină, numele lor fiind de foarte multe ori asociat cu lumea interlopă. Cel mai recent caz îl are în prim plan pe craioveanul Tudor Florian, mai cunoscut după porecla „Rechinul”. Acesta și-a construit o adevărată rețea în Mexic, care operează pe întreg teritoriul Americii de Sud, având strânse legături cu temutul cartel Sinaloa. Oamenii „Rechinului” se ocupă cu traficul de carne vie, stupefiante, clonare de carduri etc, cam orice activitate infracțională aducătoare de bani.

Iar de Costa Rica, țară în care a ales să se „odihnească” și Elena Udrea în timp ce autoritățile române o „căutau” cu ajutorul Interpolului, se leagă și povestea decesului omului de afaceri Costel Comana. Milionarul român a fost găsit mort, în 2015, într-un avion cu destinația San Jose, acolo unde efectua vizite dese și scurte. Nici până în ziua de azi nu a fost elucidat întregul mister al decesului milionarului Comana.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.439 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta trebuie ararat pe viu la toti cei ce intra in cardasie cu narcomanii sa stie ca moartea te pandeste indiferent ca produci ca distribui sau consumi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger