AcasăNewsExclusiv! Lovitura teribila pentru Dinu Patriciu: avocatul Nestor l-a lasat balta in...

Exclusiv! Lovitura teribila pentru Dinu Patriciu: avocatul Nestor l-a lasat balta in procesul de divort

Controversatul afacerist Dinu Patriciu a ramas fara aparatori in procesul de divort cu sotia sa Dana Patriciu, dupa ce casa de avocatura Nestor a cerut vineri ca instanta sa ia act de retragerea din dosar.

 

Este o lovitura grea pe care fostul patron de la Adevarul Holding o incaseaza, in contextul in care procesul de divort cu Dana Patriciu se afla in plina desfasurare, batalia dandu-se pe o avere de aproape 2 miliarde de euro.

Dana si Dinu Patriciu se lupta in instanta

Reamintim ca „National” a dezvaluit in ultima vreme cum casa de avocatura Nestor l-a sprijinit pe Dinu Patriciu, printre altele, sa ceara si sa obtina ajutor public judiciar, concret sa plateasca in rate taxa de timbru, cifrata la 17 milioane de euro. Si asta, culmea tupeului!, in conditiile in care averea minima a lui Dinu Patriciu, declarata public, este de 191 de milioane de euro, afaceristul detinand proprietati imobiliare scumpe, atat in tara cat si in strainante, plimbandu-se numai cu avion privat si avand conturi in paradisuri fiscale. Mai mult, recent, Patriciu a vandut cu iaht contra fabuloasei sume de 30 de milioane de euro.

Avocatul Ion Nestor

Aceasta nu a fost singura potlogarie pusa la cale de casa de avocatura NNDKP, in sprijinul clientului Dinu Patriciu, un client pe care, de altfel, l-a sfatuit sa se victimizeze, sa se dea sarac lipit pamantului. Ultima mare obraznicie este cea legata de audierea amantei omului de afaceri, chinezoaica Melanie Anne Chen. Avocatul Constantin Duvac, subordonatul lui Ion Nestor, s-a facut de ras in fata politistilor, afirmand in scris ca Melanie Chen nu poate fi audiata „pentru ca e o persoana prea importanta si prea ocupata”. Amanta lui Patriciu trebuia sa fie audiata de politistii romani, dupa ce Dana Patriciu a acuzat-o pe aceasta ca i-a furat bunurile (bijuterii, ceasuri din aur, genti scumpe) din casa.

Amanta lui Patriciu, chinezoaica Melanie Chen

Vineri, Dinu Patriciu a primit decisiva. Pe nepusa masa, casa de avocatura Nestor a anuntat instanta ca se retrage din dosar si, implicit, renunta la a-l mai reprezenta pe Dinu Patriciu. Vom reveni cu amanunte.

author avatar
eNational
1.190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger