AcasăNewsEXCLUSIV: Kevin Costner se muta in septembrie la Bucuresti!

EXCLUSIV: Kevin Costner se muta in septembrie la Bucuresti!

Kevin Costner in "Robin Hood"

Pe Kevin Costner l-am vazut cu totii in „Dansand cu lupii”, „The Bodyguard” sau „Robin Hood: Prince of Thieves” si i-am admirat calitatile actoricesti si regizorale. Acum vom avea ocazia sa-l vedem la Bucuresti, unde celebrul actor va sosi in septembrie pentru a filma pelicula ” The Hatfields and McCoys”, in studiourile Castel Film.

Kevin Costner in "Robin Hood"

Alaturi ii va fi actorul Bill Paxton, care a confirmat prezenta numelui sau pe afisul viitorului film regizat de Kevin Reynolds.
Filmul a intrat deja in pre-productie, au declarat pentru „eNational” surse din Castel Film. „The Hatfields and McCoys” spune povestea lui Anse Hatfield si a lui McCoy Randall, prieteni apropiati in vremurile grele ale Razboiului Civil. Numai ca, intorsi la casele lor, in West Virginia si Kentucky, neintelegerile si resentimentele au alimentat un adevarat razboi intre cele doua familii.

Kevin Costner il va interpreta pe Anse Hatfield, iar Bill Paxton il va juca pe Randall McCoy. In ceea ce-l priveste pe regizor, Kevin Reynolds este cunoscut pentru productiile: „Waterworld” si „Robin Hood: Prince Of Thieve”. Cu alte cuvinte Kevin Reynolds si Kevin Costner nu sunt la prima colaborare.
Reynold si-a mai pus amprenta regizorala asupra filmelor „Contele de Monte Cristo” si „Tristan si Isolda”.
La Bucuresti, il va avea aproape pe designerul Doug Hall, nominalizat la premiile Emmy pentru costumele din serialul de televiziune „The Oldest Living Confederate Widow Tells All” (1994), cu Diane Lane si Donald Sutherland in rolurile principale.

Filmarile vor incepe pe 19 septembrie, in studiourile Castel Film. Filmul va fi lansat oficial in 2012.

author avatar
Dana Conerth
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger