Cauta

EXCLUSIV: Cine l-a turnat pe Ilie Nastase

A fost cel mai liber roman in comunism, un statut pe care si l-a castigat singur prin munca, forta, dar mai ales talent. Lipsit de prejudecati, Ilie Nastase a stiut cum sa-si construiasca supranumele Nasty, iar azi, la 72 de ani, are grija sa nu-l faca uitat.

Depasim in viteza (dar regulamentar, cu semnalizare) faptul ca Nastase s-a urcat baut la volan, un gest condamnabil, si ne oprim pe una dintre terasele de pe Soseaua Nordului, zona frecventata de lumea buna a Capitalei. E vineri, undeva spre pranz… Cascam si noi gura la ce se mai aude prin jur, ca doar ora exacta se da la mesele de aici, iar barfele aduc vestile mai iute ca Antena 3. Cam toata lumea vorbeste despre ce-a patit Ilie Nastase, iar cativa soptesc ca un milionar excentric n-ar fi tocmai strain de cele intamplate.

Diana Vucicovici

Din capul locului facem precizarea ca nu obisnuim sa dam crezare tuturor clevetelilor din oras, dar povestea asta chiar merita redata fix asa cum am auzit-o. Cica tot ce a patit Nastase n-ar fi decat o mica razbunare venita din partea lui Eduard Ursescu, zis si Edy de Romania, si a sotiei acestuia, Diana Vucicovici.

Edy de Romania si noua sa cucerire

Acestia din urma trebuiau sa semneze in fata unui notar un document intocmit de Diana Vucicovici, act pe care notarul a refuzat sa-l semneze. Fire directa si lipsita de orice inhibitii, Nasty a ascultat de notar si i-a lasat cu ochii-n soare pe Edy si a lui printesa, plecand la un restaurant din apropiere ca sa-si potoleasca foamea.

Zic VIP-urile de pe Nordului ca aroganta lui Ilie Nastase i-a picat greu la vanitate Dianei Vucicovici, iar de aici si pana la pedepsirea „vinovatului” n-a mai fost decat un pas. Si un telefon dat unde trebuie?, punem si noi o intrebare.

Insa, dincolo de veridicitatea acestei povesti, nu putem sa nu remarcam modul deloc elegant in care au actionat politistii. Cum au putut sa-l filmeze pe Nastase injurand ca un birjar cand i se puneau catusele, la fel de bine aveau oportunitatea sa prezinte publicului o cu totul alta inregistrare. „Domnu’ general, sunteti sub influenta bauturilor alcoolice si nu ar trebui sa conduceti. Ne permiteti sa va conducem pana acasa? In buletinul dvs. scrie ca locuiti in apropiere, dati-ne voie sa va insotim!”. Cum ar fi sunat o astfel de abordare? Cu eleganta si inteligenta, asa trebuia procedat, domnilor politisti! Pentru voi, ar fi fost o onoare sa-l conduceti acasa pe singurul roman capabil sa se traga de sireturi cu presedintele Americii. O onoare si o dovada a respectului aratat unui personaj de calibrul lui Ilie Nastase, legenda a sportului, general al Armatei Romane si fost demnitar al unui Stat ce va plateste voua salariile si sporurile babane!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version