AcasăNewsExclusiv! Detalii BOMBA despre miliardarul Patriciu. Incidentul din avion, camatarii rusi si...

Exclusiv! Detalii BOMBA despre miliardarul Patriciu. Incidentul din avion, camatarii rusi si gazele de sist!

Dinu Patriciu vrea sa demonstreze cu orice pret ca, pana nu-si nenoroceste familia si viata nu se lasa. Iar chinezoaica Melanie Chen nu numai ca l-a doborat financiar, dar i-a luat si faramita de minte pe care o mai avea, miliardarul fugind din spital, doar ca sa fie alaturi de ea.

Dinu Patriciu, care, potrivit actelor medicale, nu se poate deplasa, a fugit din spital si a plecat cu avionul la amanta

Joia trecuta, miliardarul a fugit de sub supravegherea medicilor de la Milano, a urcat intr-un avion si a plecat pe ruta Geneva-Amsterdam-Londra, unde s-a refugiat in casa iubitei, precum un pustan infierbantat caruia i s-a promis o noapte de amor cu nabadai.

Melanie Chen l-a facut pe magnat sa fuga din spital, pentru a-i oferi o noapte de vis in vila ei de langa Londra

Culmea, medicii de la Milano, care s-au trezit ca le-a fugit pacientul de sub nas, apucasera sa elibereze un document oficial in care mentionau ca pacientul Dinu Patriciu nu se poate prezenta la procesul in care Dana Patriciu a cerut efectuarea unei expertize pentru a se stabili daca Patriciu are discernamant, intrucat starea de sanatate fragila nu ii permite sa mearga cu avionul.

Serban Patriciu isi reprezinta fratele in dosarul de divort

Document care a fost depus de catre avocatii magnatului, de la casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), la dosarul care a avut ieri termen. Oare mint medicii de la Milano? Sau starea de sanatate a miliardarului s-a imbunatatit, incat ii permite, brusc, calatorii lungi cu avionul? Reporterii „National” au incercat ieri sa afle si parerea mamei magnatului, Monica Patriciu, cu privire la faptul ca fiul ei ar putea fi declarat inapt sa-si administreze averea si ca ea ar putea fi desemnata tutore. „Nu am ce discuta cu presa. Nu sunt in tara si nu pot vorbi”, a fost reactia mamei miliardarului.

Hogeacul „Trepidatu’ Haus”

Un membru al personalului din avionul care l-a dus pe Dinu Patriciu la amanta a declarat, in exclusivitate pentru „National”, rugand insistent sa se pastreze anonimatul, ca, in timpul zborului, lui Patriciu i s-a facut rau. Asta pentru ca a uitat sa-si ia medicamentele prescrise de medici sau probabil pentru ca Melanie Chen i-a dat ceva „intaritoare”. Ca sa fie in stare buna pentru noaptea petrecuta in Trevarno House, acolo unde ea detine o vila. Un lucru demn de mentionat este acela ca, inainte de a pleca pe ruta Geneva-Amsterdam-Londra, omul de afaceri Dinu Patriciu a avut o intalnire de gradul zero. Patriciu, care spunea ca va reveni in Romania pentru a-si relua afacerile, nu face acest lucru intrucat chinezoaica i-a stabilit agenda cu prioritatile. Astfel, dupa ce a fugit din clinica, de sub supravegherea medicilor, Patriciu s-a intalnit cu niste camatari rusi, la insistentele amantei Melanie Chen si aproape fortat de aceasta, sa le ceara o importanta suma de bani. Daca miliardarul a reusit sau nu sa-i impresioneze pe mafioti e greu de spus, insa despre camatarii rusi este bine cunoscut faptul ca nu sunt oameni gingasi, cu suflet nobil, si ca nici macar bolile de ficat nu-i sensibilizeaza. Sa faca aceasta intalnire parte din planul diabolic al chinezoaicei, acela de a-l ingropa definitiv pe Patriciu, la figurat si… la propriu? Doar ea stie…

Smen pe banii creditorilor

Revenind la afacerile dubioase ale lui Dinu Patriciu, este de remarcat ca toate miscarile din ultimul an dovedesc lipsa de discernamant a acestuia, labilitate si faptul ca magnatul danseaza dupa cum ii canta amanta Melanie Chen. „National” a intrat in posesia unor documente senzationale, pe care le vom publica in zilele urmatoare, care demonstreaza manevrele ilegale la care a recurs Patriciu. Documentele arata ca, in 2012, Dinu Patriciu, deja grav bolnav si cu discernamantul diminuat, a fost pus de Melanie Chen sa semneze acorduri cu unele banci, pe la spatele creditorilor, facand astfel cea mai mare ilegalitate. Pe scurt, a platit o banca, in defavoarea creditorilor Mic.ro! Contactat ieri de reporterii „National”, Arin Stanescu, lichidatorul Mic.ro, a sustinut insa ca firma respectiva nu a efectuat nicio plata. „Nu am dat niciun leu, niciunui creditor! Am efectuat plati doar catre salariati, din fondul de garantare. Atat!”, a sustinut Stanescu.

Chevron a intrat in vizorul chinezoaicei

Surse demne de incredere au dezvaluit pentru „National” ca, zilele trecute, Melanie Chen ar fi venit incognito in Romania, pentru a negocia o noua afacere. Se pare ca ar fi vorba despre compania Chevron, pe care chinezoaica s-ar fi oferit sa o reprezinte in Romania in afacerea cu exploatarea gazelor de sist. Promisiunea Melaniei Che ar fi fost aceea ca, odata numita ea reprezentant al companiei, lucrurile s-ar misca mult mai rapid, datorita legaturilor la nivel inalt pe care le are Dinu Patriciu. Potrivit acelorasi surse, chinezoaica urmarita penal in Romania ar fi venit pe furis, la bordul unei aeronave Eurojet – firma administrata de fiica amantului ei, Ana Patriciu. Firma care, dupa cum a dezvaluit „National”, are datorii uriase la stat si care incearca sa vanda ilegal doua avioane, urmand ca banii sa ajunga in conturile din Insulele Cayman si Panama. Gurile rele spun ca, ajutand-o astfel pe noua „mama”, Ana ar spera sa obtina si ea ceva din averea lui Patriciu, care a ajuns pe mainile chinezoaicei.

Probleme de familie

Fratele miliardarului, Serban Patriciu, care a lansat o moda noua in justitia din Romania (aceea de a-l divorta pe Dinu, in baza unei procuri), ar putea sa inventeze si casatoria prin corespondenta. Adica sa-si duca pana la capat rolul de imputernicit si sa o duca la Starea Civila pe Melanie Chen, pentru a-l insura pe Dinu Patriciu. In toata aceasta schema, apare si o intrebare pertinenta: cine va saruta mireasa? Mirele sau imputernicitul acestuia?! Oricum, nunta sa fie! Caci vorba aia: „A doua casnicie e victoria sperantei asupra experientei”. Si totusi, Dinu Patriciu e la al patrulea mariaj, dar se pare ca inca n-a prins care e ideea. In timp ce Serban Patriciu se lupta sa-si desparta fratele si sa-i salveze averea de la partajul cu Dana Patriciu, la el acasa lucrurile merg la fel de „bine”.

Parasit de oamenii de incredere

Toti oamenii care au fost in jurul lui Dinu Patriciu si l-au ajutat pe acesta incep, treptat, sa se retraga. De exemplu, avocatul Dragos Danau a zis ca nu mai vrea ca numele lui sa fie asociat cu numele magnatului, mai ales ca a ajuns sa fie cercetat in dosarul de furt deschis de Dana Patriciu, care a acuzat ca mai multe bijuterii, haine, ceasuri si genti de firma i-au disparut dupa ce prin casa s-au perindat Melanie Chen, Ana Patriciu si avocatul Danau. Reporterii nostri au incercat sa afle mai multe detalii despre ruptura dintre Danau si Patriciu, insa, pana la inchiderea editiei, avocatul nu a putut fi contacatat.

In curand, „National” va da publicitatii documentul care demonstreaza ca Dinu Patriciu a semnat acorduri cu o banca, pe la spatele creditorilor Mic.ro, precum si numele bancii cu care Dinu Patriciu a facut afaceri ilegale! Pagubitii Mic.ro care ne-au scris si care ne vor scrie pe adresa de e-mail pont@national.ro se pot constitui intr-un grup, pentru a-si recupera banii de la acest escroc.

author avatar
Dan Bratu
8.286 afisari

2 COMENTARII

  1. patricianul cel canceros si-a gasit nasul sau nasii!! niste reprezentanti al Chinei si Rusiei,niste esente tari pe carre nu i-a putut prostii ca pe poporul mamaligchii!!! cu rusul si chinezul nu-ti merge ca si cu romanul !! astea sunt popoare cu esente tari in caracter!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger