AcasăNewsExclusiv! Decapitarea retelei de traficanti nu le sperie pe romance: "Prostituata, vand...

Exclusiv! Decapitarea retelei de traficanti nu le sperie pe romance: „Prostituata, vand ovule la pret redus!”

Decapitarea retelei de traficanti de ovule de la clinica din Capitala readuce in prim-plan  „caracatita” fertilizarilor in vitro. Reporterii „National” au descoperit ca, in plin scandal mediatic, romancele continua sa-si vanda ovulele la preturi piperate. Exista insa si unele care le dau mai ieftin: prostituatele.

Donatoarea Nicoleta vinde ovule cu 500 de euro (facsimil 1) si isi satisface clientii dornici de sex salbatic pe 150 de lei (facsimil 2)

„Donez ovule. 500 de euro. Am trei fete sanatoase, nascute normal, fara nicio problema, si eu sunt sanatoasa”, asa isi imbie potentialii clienti tanara de 22 de ani din Bucuresti, care, contactata de reporterii „National”, s-a aratat dispusa sa inceapa imediat tratamentul.

facsimil 1

In prima faza, tanara care s-a recomandat Nicoleta a avut o nelamurire: „In legatura cu ce anunt sunati? Am mai multe… Aaa, cu ovulele?! Sunt studenta, sunt frumoasa, satena, am 1,74 m, ochi caprui, sunt sanatoasa si am deja trei copii. Stiu ca altele cer 1.000 de euro, insa eu le vand pe 500.

facsimil 2

Facem analizele ca sa vedeti ca nu am probleme de sanatate, mergem la clinica, imi dati banii si cam asta este tot”, a explicat tanara.

Donatoare buna in orice pozitie

Pe un forum frecventat de traficantii de ovule, studenta Roxana i-a marturisit unui cumparator ca ar vrea sa-si „doneze“ ovulele

Jurnalistii nostri au descoperit insa ca „studenta” care urma sa-si lase amprenta, genetic, asupra viitorului copil al clientului este, de fapt, o… prostituata.

Numarul ei de telefon era postat intr-un anunt, pe un site de escorte, unde aceeasi Nicoleta mentiona: „Oral, normal, orice pozitie, la tine sau la hotel. Am 22 de ani, inalta si buna, suna sa ne vedem si ai sa te convingi. Doar 150 de lei”. In momentul in care a fost sunata de acelati ziarist, donatoarea de ovule a dat din colt in colt. „Nu mai este valabil”, a spus ea, inchizand telefonul.

„Gene dragute pentru copilul dumneavoastra”

Andreea din Sibiu isi lauda „genele dragute” care pot crea un copil frumos si inteligent ca ea, cu numai 1.000 de euro

Reporterii „National” au discutat si cu mai multe persoane care cautau donatoare de ovule prin mica publicitate, insa cei mai multi cumparatori au negat ca ar fi postat anunturile respective.

Donatoarele, insa, au confirmat toate ca ofera ovule la preturi cuprinse intre 1.000 si 5.000 de euro. Una dintre donatoare, Andreea, studenta la Drept in Sibiu, care cerea o mie de euro pentru ovocitele sale, a mentionat ca poate oferi „cele mai dragute gene”. „Am analizele la zi, sunt studenta si vreau sa ajut o familie care nu poate avea copii. Eu nu am cerut niciun ban in anunt…Daca vreti sa-mi faceti un cadou, eu nu refuz…”, a spus, precauta, studenta la Drept, reporterului incognito.

author avatar
Narcis Voica
2.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger