AcasăEXCLUSIV! David, Andra si Catalin Maruta-botezul anului 2011(VIDEO)

EXCLUSIV! David, Andra si Catalin Maruta-botezul anului 2011(VIDEO)

Andra si Catalin Maruta il boteaza, duminica, pe fiul lor, David Maruta, la o biserica din Bucuresti in prezenta rudelor si a prietenilor apropiati. Nasii de botez ai lui David sunt Arpad Paszkany (patronul CFR Cluj) si iubita acestuia, Anne.

Andra si Catalin Maruta il boteaza pe David

La botez, Andra a purtat o rochie albă, iar Catalin Maruta un costum cu sacou negru si pantaloni bej. “Am avut emotii, dar baietelul a fost foarte cuminte, n-a plans in timpul ceremoniei”, a declarat Andra Maruta la iesirea din biserica Sfantul Fanurieunde a fost botezat David.

Dupa slujba religioasa Andra si Catalin Maruta vor merge la petrecerea de la Ambasad’Or, unde asteapta peste 300 de invitati, rude, prieteni, dar si persoane din showbiz. Atmosfera de petrecere de la botez va fi asigurata atat de artisti pop, cat si de muzica populara. “Avem multi invitati care au promis ca vor si canta, din prietenie pentru noi: Holograf, Pepe, Niculina Stoican, Taraful din Clejani, ba chiar si Valentin Dinu, de la “Romanii au talent”, a spus Catalin Maruta.

[nggallery id=37]

 

Catalin si Andra Maruta deschid petrecerea de botez a lui David

Petrecerea:

Andra si-a intampinat emotionata invitatii strangandu-l la piept cu multa dragoste pe micul David Maruta. Prezentatorul “Happy Hour”, Catalin Maruta si-a luat si el in serios rolul de gazda a petrecerii botezului lui David si a dat startul spectacolului in care au “evoluat” trupa Zero, Valentin Dinu, Holograf, taraful din Clejani sau Pepe.

Iata-l pe David! Andra si Catalin Maruta si-au botezat fiul! – GALERIE FOTO

Andra si Catalin Maruta vor avea la botez un meniu bogat si select.

Invitatii vor fi serviti, in prima parte, cu aperitive si cu peste, iar in cea de-a doua, se vor distra in stil american cu gratare in aer liber, cu miei si purcei la protap, carnaciori si salate diverse. Pentru desert, Andra si Catalin Maruta au ales fructe de padure cu mousse de cafea si ciocolata albă, belgiana!

[nggallery id=39]

Ursitoarele:

Partea interesanta a serii a fost oferita de ursitoare, care i-au prezis micutului David o viata lunga si frumoasa si i-au urat sa mosteneasca talentul mamei sale si sa ajunga prezentator, unde altundeva decat la “Happy Hour”.

“A venit David Alexandru si am inteles ca trebuie sa asteptam ursitoarele. Asa ca noi asteptam ursitoarele, si noi, si David. David e in regula, nu plange. Gata, suntem pregatiti pentru ursitoare.”, a spus vedeta ProTV, Catalin Maruta, la petrecerea de botez a fiului sau, David.

Ursitoarele lui David Maruta

Iar ursitoarele si-au facut repede aparitia si i-au menit copilului:

“Noi suntem vestitele ursitoare / Ursim pentru fiecare! / Haideti, va apropiati / Si ursita ne-ascultati! / Ce veste buna am primit / Un baietel minunat aveti de sarbatorit! / Astazi, David Alexandru a fost botezat! / Vai, dar cat e de minunat! / Eu sunt sora cea mare / A vietii mare protectoare! / Eu sunt sora mijlocie / Destinul lui David va spun cum o sa fie! / Iar eu sunt sora ce-a mica, bineinteles / Si durata vietii i-o ursesc! / Cu voie buna noi sosim, / De bine in viata sa-i ursim! / Da, caci lumina aici ne-a ademenit! / Surioara, te-ai ticnit? Nu lumina ne-a ademenit! / Spune si tu, bine v-am gasit! / Daaa, bine v-am gasit!

Stiti, noi suntem vestitele ursitoare, / Care am venit din alta tara! / Soro, esti plecata? Vorbeste macar o data pe bune! / Dar ce am spus? / Metafore in plus si noi lui David am venit sa-i ursim, / Nu in metafore sa-i vorbim! / Eiii, gata, gata, surioare, nu va mai certati! / Doar am venit sa-i bucuram pe invitati. / Asta asa e! Priviti cum mama il tine! / Daaa, si taticul e mandru bine! / Este atata de iubit, / A fost tare, tare mult dorit!

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/06/david-andra-catalin-maruta-botez.flv[/podcast]

Sursa video: Ziarul Libertatea

A fost de parinti visat, / Si de bunici mult asteptat! / Bun venit eu iti urez! / Drumul cu fericire ti-l croiesc! / Iar eu viata lunga iti ursesc! / Firul vietii iti intindem, / Si pe el noi o sa-ti prindem, / Menta si cu romanita! / Sa-ti aduca sanatate, / Caci asa cum e si vorba,  / e mai buna decat toate! / Eu am sa-i asez pe firul vietii busuioc, / Ca sa fie frumusel foc! / Daaa, si boabe de grau in pun, / Ca sa fie cinstit, istet si bun! / Sa gandeasca mereu corect, / Si va avea un drum lung si drept! / Am sa-i asez pe firul vietii si putina apa sfintita, / Ca sa fie creativ, iubitor si cu sufletul curat mereu sa se simta! / Iar eu ii voi aseza maciulii de mac, / Sa doarma bine in iatac! / Sa aiba o frumoasa copilarie, / Si sa-si iubeasca intreaga familie!”

Printre invitatii de marca a evenimentului s-au numarat numeroase vedete ale trustului PRO si nu numai, printre care Andreea Esca impreuna cu sotul sau Alexandre Eram, Adela Popescu si iubitul ei Radu Valcan, Smiley si Laura Cosoi, Dana Rogoz. Nu au lipsit nici Alex Velea, Corina Bud, Roxana Ciuhulescu, Roxana Ionescu, Mirabela Dauer, Adrian Enache si Iuliana Marciuc, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, Loredana, Stefan Banica si Andreea Marin, CRBLsi multi altii.

[nggallery id=38]

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
25.716 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tot atata tam-tam faceti pe tema asta.nunta anului botezul anului,familia asta .mihai. sunt numai besinile de ei de la mic la mare, i stiu pe toti,sunt ns tigani care se dau si ei mari.intradevar are o voce superba dar a uitat de unde a pornit.fratii ei cumnata ei si cumnatii se dau de parca ei ar avea lumea la picioare.ei tot incearca sa se fereasca ca sunt tigani ns care e problema daca esti tigan si eu sunt tigan si sunt mandru de ce-a ce sunt,dar vad ca alti le este rusine de natia lor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger