AcasăNewsExclusiv "Cazul Patriciu": imensele minciuni ale casei de avocatura Nestor. Dezvaluiri GRELE!

Exclusiv „Cazul Patriciu”: imensele minciuni ale casei de avocatura Nestor. Dezvaluiri GRELE!

Asa cum „National” a prevazut strategia de tergiversare a casei de avocatura Nestor, facuta de avocata Ana Diculescu-Sova in dosarul de partaj intentat de Dana Patriciu, aparatorii afaceristului au mintit in instanta, obtinand amanarea. Motivele invocate de firma Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) in fata magistratilor au fost doua: ca au fost angajati recent si ca Dinu Patriciu nu se poate deplasa, fiind in perioada de convalescenta dupa transplatul de ficat.

Dinu Patriciu a dus o viata dubla, pozand in sot iubitor, alaturi de Dana, dar si in amant generos, fata de Melanie Chen

Desi casa de avocatura Nestor sustine ca abia a fost angajata de Patriciu, cu putin timp inainde de termenul din 6 februarie, NNDKP avea inca de la inceputul lui decembrie 2012 contract cu Dinu Patriciu, chinezoaica Melanie Chen si avocatul Jaap Rotgans.

Melanie Chen

Atunci, avocatii NNDKP fusesera angajati de cei trei pentru a da in judecata ziarul „National”, pentru dezvaluirile facute in legatura cu ilegalitatile comise de DP Holding.

Avocata Ana Diculescu apeleaza la sentimentalisme ieftine, menite sa le impresioneze pe consumatoarele de telenovele

Se pare ca avocatul Ion Nestor a avut discernamant si nu a intentat proces cotidianului nostru, realizand faptul ca „National” a relatat doar adevarul, sustinut pe documente si fapte concrete. Cum, de altfel, facem si astazi, relatand despre procesul de partaj…

Strategie bazata pe povesti lacrimogene

Serban Patriciu este generos cu femeile, nu si cu propriul copil, care are nevoie de tratament

In dosarul de divort, Dinu Patriciu a apelat la sprijinul avocatei Diculescu de la casa de avocatura Nestor si Asociatii, iar fratele magnatului, Serban Patriciu, va fi inclus in strategie, pentru a-l victimiza si reprezenta pe acesta, pentru a starni compasiunea judecatorilor. De altfel, este binecunoscut apetitul avocatei Ana Diculescu, de la NNDKP (cea care se ocupa de dosarul de partaj si eventualul divort) pentru sentimentalism ieftin, specific gospodinelor de varsta a doua si a treia, consumatoare de telenovele.

Chinezoaica Melanie Chen a pus stapanire pe vasul DANAMA, al carui nume care provine de la prenumele sotiei si fiicelor lui Patriciu (Dana, Maria si Ana). Ambarcatiunea a fost fotografiata ultima data in urma cu cateva saptamani, in Caraibe

Exact pe acest sentimentalism isi bazeaza av. Diculescu strategia de a o dezmosteni pe Dana Patriciu si de a-l ajuta pe unul dintre cei mai mari escroci din perioada postdecembrista. Dovezile vii ale escrocheriilor lui Patriciu sunt miile de intreprinzatori sau afaceristi romani care au fost falimentati de marele magnat. Revenind la partajul sotilor Patriciu si la strategia ieftina a avocatei Diculescu de a-l victimiza pe magnat batand moneda pe faptul ca este un om bolnav, abandonat la greu de nevasta, trebuie sa i se precizeze avocatei un lucru, care probabil nu i-a fost spus: acela ca primele vizite la Milano pentru control si analize premergatoare transplantului au fost facute in 2010 si in 2011, impreuna cu Dana Patriciu.

Viata dubla

Doamna avocat Diculescu-Sova uita ca Patriciu, cand a implinit 60 de ani, la serbarea zilei sale de nastere, la Venetia, acesta era plin de afectiune fata de sotia sa, Dana, lucru observat de toti cei 200 de invitati. In 2011, la Ancona, ca un fapt relevant, s-a lansat vaporul DANAMA (care provine de la prenumele sotiei si fiicelor – Dana, Maria si Ana), iar culmea, imediat dupa lansare, acest vas de lux a intrat in folosinta chinezoaicei Melanie Anne Chen, care impreuna cu familia sa se bucura de „cadoul” facut de Dana. Corectitudinea lui Dinu Patriciu se vede si in alte actiuni ale acestuia. Dupa cum „National” a dezvaluit la finele anului trecut, magnatul a trecut pe numele Melaniei Chen un alt vapor, inregistrat in Barbados, pe care chinezoaica isi petrece vacantele, in timp ce Dana Patriciu locuieste intr-un apartament inchiriat cu 500 de euro pe luna. Probabil Patriciu a uitat sa-i spuna avocatei angajate pentru partaj, care se pregateste si pentru procesul de divort, ca, practic, din 2010, traia o viata dubla, locuind trei zile pe saptamana la Melanie Chen acasa, langa Londra, iar in weekend la Bucuresti, cu Dana Patriciu, pozand intr-un sot fidel si grijuliu. Oare Ana Diculescu este la curent cu toate aceste „noutati”, cand se pregateste de un asemenea dosar?

La un pas de moarte, dupa ce a mancat de la chinezoaica

Din relatarile unei foste angajate difuzate si pe alte canale media reiese ca Melanie Chen, care este singura beneficiara nelegala a unui testament facut de Dinu Patriciu, ar putea fi acuzata de tentativa de omor prin otravire asupra magnatului. In 2012, cand Patriciu se afla acasa la chinezoaica, de la mancarea gatita de aceasta, miliardarul a ajuns la Urgente, la un spital din Londra, cu hemoragie interna. Ce a cauza sangerarea care ii putea fi fatala magnatului, nimeni nu stie…

Drame cu repetitie

Este o trasatura comuna a fratilor Patriciu de a nu-si plati datoriile fata de partenerii de afaceri, precum si apetitul pentru femei usoare, inselarea nevestelor si ascunderea banilor de ele. Se pare ca si sotia lui Serban Patriciu traieste aceeasi drama ca si Dana Patriciu, fiind inselata si tinuta departe de Bucuresti, pe bani putini. Si totusi, in ciuda traiului de huzur,  fratii Patriciu sunt foarte stransi la punga atunci cand vine vorba de cei din familie. Anul trecut, cand Dinu Patriciu se dadea miliardar si transfera sute de milioane de euro in conturile chinezoaicei Melanie Chen, a uitat sa-i plateasca batranei sale mame, timp de un an, in 2012, cei 1.000 de euro lunar promisi. De altfel, si fratele lui, Serban Patriciu, marele milionar de Top Forbes, se zgarceste la tratamentul copilului sau bolnav… Dar, despre toate acestea, intr-un numar viitor…

Bancile tepuite spera ca Patriciu se face baiat de treaba

De altfel, pe aceasta cale, „National” ii invita pe toti pagubitii miliardarului sa-si spuna povestile, cum au ajuns la sapa de lemn din cauza lui Patriciu, in paginile ziarului nostru, ca o „consolare” pentru banii pe care i-au pierdut. In timp ce Patriciu i-a ingropat pe micii intreprinzatori, el beneficiaza de un statut special din partea creditorilor. Bancile la care Patriciu e dator au o dorinta nefireasca de a negocia cu acesta, in speranta ca vor recupera prejudiciile pe cale amiabila. Asta desi Patriciu, om implicat in activitati economice cu un anumit grad de sofisticare si anvergura, le-a tras teapa. Este interesant de aflat daca institutiile bancare sunt la fel de miloase si cu patronii falimentati de Patriciu, care s-au imprumutat pentru a dezvolta o afacere si s-au trezit datori vanduti, fiind apoi executati rapid de toate bunurile care puteau fi valorificate.

Pagubitii firmelor Mic.ro, Odyssey Communication, precum si cei ai altor societati detinute de Dinu Patriciu sunt rugati sa ne contacteze la redactie sau sa ne scrie pe adresa de e-mail pont@national.ro, pentru a prezenta povestile lor si detalii despre mecanismul prin care au fost falimentati de magnat!

author avatar
Dan Bratu
4.760 afisari

1 COMENTARIU

  1. se pare ca CTP a gresit cind l-a numit
    „INTELECTUAL RASAT”
    asteptam reevaluarea domnule CTP.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger