AcasăNewsExamen de Titularizare 2011: Vezi candidatii eliminati pentru tentativa de frauda

Examen de Titularizare 2011: Vezi candidatii eliminati pentru tentativa de frauda

Examen de titularizare 2011

itularizare 2011: Mai multi candidati eliminati pentru tentativa de frauda, desi subiectele pentru examen de titularizare 2011 cu probe scrise pentru ocuparea posturilor didactice din invatamantul preuniversitar de stat au fost transmise si preluate in conditii de securitate de catre toate cele 155 de centre de examen si de catre inspectoratele scolare judetene. In cadrul examenului de titularizare s-au aplicat toate procedurile electronice de securitate. Proba programata astazi, 13 iulie, a inceput in conditii normale, la ora 10.00, conform graficului initial, a anuntat ministerul Educatiei.

Examen de Titularizare 2011

Examen Titularizare 2011 Botosani: 196 de profesori care isi depusesera dosarele de inscriere nu s-au mai prezentat la examenul de titularizare sustinut miercuri, 13 iulie, potrivitAdevarul. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Botosani au declarat publicatiei citate ca absenteismul se explica prin supravegherea cu camere video a probelor scrise.

Examen Titularizare 2011 Calarasi: Zece cadre didactice au abandonat proba scrisa si au iesit din examenul de titularizare, spunand ca subiectele sunt foarte grele.

Examen Titularizare 2011 Giurgiu: Cinci candidati au fost dati afara din examen in Giurgiu,dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze la proba scrisa pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante din invatamantul preuniversitar.

Examen Titularizare 2011 Salaj: Zeci de candidati din Salaj s-au retras din examenul de titularizare, dupa o ora, transmite Adevarul. Cei care au abandonat examenul s-au plans ca subiectele sunt dificile, ca programa a fost modificata cu doar o luna inainte de examen si ca prin barem s-a majorat ponderea subiectului de metodica.

Examen Titularizare 2011 Bucuresti: Trei candidati au fost eliminati din examenul de titularizare 2011, in Bucuresti, pentru tentativa de frauda. Doi dintre ei au fost prinsi cu telefoane mobile asupra lor, iar unul a fost surprins de supraveghetori cu fituici si carti.

Sursa: Hotnews.ro

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
2.938 afisari

4 COMENTARII

  1. Presa abia asteapta sa rada de dascali.Dar de poliţie nu aveţi curaj sa va legaţi .Vreau sa vad cand se va da traseul la examenul auto cu camere, nu o biata titularizare care nici macar nu e titularizare, e un simplu concurs de suplinire pe un an.Subiectele au fost criminale la titularizare anul asta dar m-am asteptat si nu am fost luata prin surprindere. Marea mea dorinta e sa dau examenul auto cu camere video.Cine ma susţine?

  2. Normal ca au plecat. Nu s-a respectat in alcatuirea subiectelor programa pentru titularizare, ci cea pentru definitivat… Ministerul e de vina. Nu vrea profesori titulari…suplinitori care sa depinda de ei

  3. auzi…cica s-a respectat programul:)):)):))…examenul a inceput la ora 11 oameni buni,dupa ce ne-au tinut 3 ore degeaba si nici la baie nu puteai sa mergi ca trebuiau sa soseasca subiectele si daca nu erai in sala…erai absent:)):))!!!plus ca subiectele au fost foarte grele,facute de cei de la minister…probabil de ministrul care anul asta sau anul trecuta dat bacul:)):)):))….si mai are pretentii de la profesorii cu 7 milioane pe luna salar????????si de ce subisctele nu au respactat programa pentru titularizare???probabil ca domnul ministru nici nu stia ce e aia titularizare=))=))

  4. Mie, la disciplina:,,Consiliere psihopedagogica”, subiectele nu mi s-au parut deloc grele . Este adevarat ca la subictul trei ni se cerea sa proiectam o activitate de consiliere cu titlu specificat dar in cerintere detaliate au facut referire la partea teoretica( cel putin asa am dedus, in final). Asadar, nu prea stiai daca sa folosesti doar teoria sau teoria sa o adaptezi la tema data (eu asa am crezut ca ar trebui, dar…. vom vedea la rezultate!).
    Oricum, succes tuturor candidatilor!(pt.a prinde un loc )

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger