AcasăOldZeci de perchezitii la localuri de lux din Capitala

Zeci de perchezitii la localuri de lux din Capitala

(foto: expresspress.ro)

Inca de la primele ore ale zilei procurorii DIICOT au descins la mai multe localuri de lux din Capitala- restaurante, cluburi sau baruri, avand suspiciuni privind existenta unor nereguli de natura fiscala.

(foto: expresspress.ro)

UPDATE: Printre localurile la care procurorii s-au oprit pentru controale s-ar numara, conform unor surse, si restaurantele „Trattoria”, ale caror actionari sunt Gino Iorgulescu, actualul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, dar si fostul international Cosmin Olaroiu.

Mai clar fie spus, exista banuieli ca patronii ar fi avut doua metode de inregistrare a datelor pe casele de marcat, pentru a evita plata unor dari catre stat.

Din cate anunta Romania TV, s-ar face 43 de perchezitii, prejudiciul estimat in acest caz – in care exista suspiciuni de evaziune fiscala- ridicandu-se la o jumatate de milion de euro.

Mai mult, exista suspiciuni ca unele astfel de localuri ar avea inregistrat la casele de marcat un program informatic de contabilitate cu dubla gestiune, prin care, potrivit sursei citate, s-ar fi tinut atat o evidenta reala, cat si una falsa a cheltuielilor.

author avatar
eNational
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger