AcasăOldZeci de perchezitii in Constanta, intr-un caz cu un prejudiciu de 800.000...

Zeci de perchezitii in Constanta, intr-un caz cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Zeci de politisti constanteni au descins, luni, la nu mai putin de 34 de adrese de pe raza judetului -atat la locuintele unor persoane, cat si la sediile unor firme- pentru a face cercetari intr-o cauza in care exista suspiciuni cu privire la savarsirea unor fapte de evaziune fiscala si spalare de bani.

Vizate de verificari sunt opt persoane banuite ca, in decursul acestui an, ar fi savarsit mai multe ilegalitati de natura fiscala, „prin activitati ilicite in domeniul materialelor reciclabile, comertului cu cereale si al constructiilor”, dupa cum precizeaza reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane, intr-un comunicat. Paguba creata in acest caz a fost aproximata de catre oamenii legii la opt sute de mii de euro.

La actiuni au participat atat politisti ai Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, cat si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale. Odata ce aceste perchezitii se vor incheia, mai multe persoane vor ajunge la audieri, la sediul IPJ Constanta.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger