AcasăOldZeci de perchezitii in Arges: suspiciuni de abuz in serviciu si tainuire,...

Zeci de perchezitii in Arges: suspiciuni de abuz in serviciu si tainuire, dar si furt de arbori

Oamenii legii argeseni fac, de joi dimineata incepand, peste 30 de verificari de teren, in vederea probarii unor suspiciuni care exista in cazul unui numar de 76 de persoane.

Mai precis, din cate anunta politistii din Arges, se fac 37 de perchezitii, la sedii de firma, dar si la locuintele unor persoane, actiunea fiind menita sa ajute la „documentarea activitatii infractionale a 76 de persoane banuite de taiere ilegala de arbori, furt de arbori, abuz in serviciu si tainuire”.

Respectivii sunt banuiti ca, atat anul trecut, cat si in 2015, ar fi taiat ilegal si ar fi luat, fara drept, in jur de 1.900 de metri cubi de material lemnos. Totul, din cate se mentioneaza in comunicatul IPJ Arges, cu ajutorul unor angajati din cadrul unui ocol silvic privat. Ulterior, suspectii ar fi transportat si comercializat aceasta cantitate la patru societati comerciale de prelucrare a lemnului.

La actiunea de joi participa nu mai putin de 115 reprezentanti ai Inspectoratului de Poliție Județean Arges, sub coordonarea unui procuror din Campulung.

sursa foto: gorjeanul.ro

313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger