AcasăOldZeci de morti si foarte multi raniti, in Beirut/ MAE condamna "atentatul...

Zeci de morti si foarte multi raniti, in Beirut/ MAE condamna „atentatul terorist”

Doua explozii produse seara trecuta intr-o zona aglomerata de la periferia sudica a capitalei Libanului au curmat vietile a zeci de persoane.

Atacurile sinucigase cu bomba au sadit groaza in randul libanezilor aflati in zona in care s-a produs dezastrul. Strazile au fost umplute intr-o clipa de sange si de resturi ale cladirilor afectate de suflul exploziilor.

Deflagratiile, despre care presa internationala sustine ca ar fi atribuite unor reprezentanti ai miscarii autointitulate „Stat Islamic”, au ucis peste 35 de persoane, ranind in jur de 200 de oameni.

Reactia Minsiterului de Externe, dupa incidentul sangeros

Miercuri, un comunicat al MAE precizeaza faptul ca Ministerul „condamna cu fermitate atentatul terorist” care „a facut victime numerosi civili nevinovati”, transmitand condoleante familiilor celor decedati si urmari de insanatosire adresate ranitilor. „In astfel de momente, mai mult decat oricand, Ministerul Afacerilor Externe doreste sa sublinieze sprijinul sau pentru pacea, stabilitatea si unitatea Libanului, precum si importanta continuarii luptei comune impotriva terorismului”, se mai mentioneaza din directia Ministerului roman de Externe.

[youtube]L89KyLAnisI[/youtube]

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger