AcasăOldZbor umanitar de urgenta: Trei copii si mama lor, adusi cu un...

Zbor umanitar de urgenta: Trei copii si mama lor, adusi cu un avion al MAPN la spital, in Capitala

Trei copilasi si mama lor au avut de suferit de pe urma unui incendiu violent care le-a cuprins locuinta. Atat micutii, cat si cea care le-a dat viata, au fost adusi de urgenta in Capitala, la spital, la bordul unei aeronave a MinisteruluI Apararii.

Avionul apartinand Fortelor Aeriene, special echipat pentru misiuni medicale de urgenta, a plecat de la Baza Aeroana 90 de la Otopeni, catre Cluj Napoca, de unde a preluat cele patru victime, pentru a le aduce la Bucuresti, in grija specialistilor din Capitala.

Pe timpul zborului, mama si cei trei copii care au suferit arsuri pe diverse suprafete ale corpului, in urma valvataii care le-a distrus casa aflata la marginea orasului Zalau, pacientii au fost asistati, anunta reprezentantii Ministerului Apararii, intr-un comunicat, de o echipa medicala SMURD, precum si de un medic si un paramedic de la Baza 90 Transport Aerian.

Aeronava C-27J Spartan a participat la misiunea umanitara de urgenta raspunzand solicitarii venite din partea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, mai precizeaza MApN.

Incendiul a avut loc la primele ore ale zilei de luni. Mama si cei trei copii au fost, intial, dusi la spital la Zalau, fiind apoi transferati la Cluj, inainte de a fi adusi la Bucuresti.

sursa foto: Facebook/MApN

author avatar
Cristina Stefan
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger