AcasăOldVoiculescu, la iesirea din sala de judecata: Intrebarile au fost corecte

Voiculescu, la iesirea din sala de judecata: Intrebarile au fost corecte

Dan Voiculescu

Fostul senator a fost prezent, luni, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). La iesirea din sala de judecata, Voiculescu le-a raspuns jurnalistilor, care au vrut sa stie cum i s-au parut intrebarile adresate de magistratii din noul complet care judeca aceasta cauza, ca au fost „corecte” si menite sa scoata la lumina adevarul in acest caz.

Dan Voiculescu

Presedintele fondator al PartiduluI Conservator a fost audiat in acest proces in legatura cu privatizarea ICA. „(Intrebarile-n.r.)  Au fost foarte corecte. Sper sa am parte de o judecata dreapta, asa cum ar trebui sa aiba parte toata lumea. Repet toate intrebarile au fost absolut corecte, (…) fara vreo incercare de a ma incurca (…) Intrebarile – toate- au fost pertinente si corecte”, a declarat Voiculescu, la iesirea din sala de la CAB.

 

Dan Voiculescu a reiterat ideea ca a cerut magistratilor sa fie judecat in acest dosar, desi una din acuzatii s-a prescris, tocmai pentru ca vrea ca Instanta sa decida daca se face sau nu vinovat de acuzatiile care i se aduc de catre oamenii legii. „Una din acuzatii, aceea ca eu in calitate de presedinte de partid mi-am influentat colegii de partid sa obtina pentru mine actiuni ieftine la ICA s-a prescris. (…) Eu am cerut tribunalului ca, in ciuda faptului ca faptele s-au prescris, sa fiu judecat, ca sa fie stabilit clar de catre judecatori daca sunt sau nu vinovat”, a insistat liderul fondator al PC.

Va reamintim ca dosarul cunoscut si ca “Telepatia” se afla, incepand cu data de 1 iulie, pe masa unui nou compet de judecatori de la Curtea de Apel: Camelia Bodgan si Mihai Alexandru Mihalcea. Dan Voiculescu a fost trimis in judecata, in urma cu sase ani, alaturi de alte 12 persoane, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, fiind acuzat de “folosirea influentei in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri, sau alte foloase necuvenite si spalare de bani, ambele in forma continuata”.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger