AcasăOldVoiculescu cere ridicarea controlului judiciar: De plecat din tara nu plec. Sa...

Voiculescu cere ridicarea controlului judiciar: De plecat din tara nu plec. Sa stea toata lumea linistita

Dan Voiculescu a solicitat, joi, procurorilor anticoruptie ridicarea controlului judiciar, masura care il obliga sa se prezinte de doua ori pe saptamana la sediul Politiei.

Presedintele fondator al Partidului Conservator a ajuns in aceasta dimineata la sediul DNA, unde a stat de vorba cu procurorii, carora le-a explicat, a precizat Voiculescu, faptul ca ar vrea sa nu mai fie nevoit sa se prezinte la Politie si ca nu isi propune sa plece in strainatate. „Le-am spus (procurorilor-n.r.) ca as dori sa nu ma mai duc permanent la Politie, ca nu sunt motive. De plecat din tara nu plec, oricum concediul l-am stricat. Ca atare, sa stea toata lumea linistita, nu sunt motive”, a declarat Voiculescu, dupa ce a iesit din sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Mai mult, fostul senator si-a motivat solicitarea adresata DNA prin faptul ca prezenta sa, de doua ori pe saptamana, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, cum prevad obligatiile controlului judiciar, masura impusa in cazul sau intr-un dosar in care procurorii anticoruptie il acuza pe Voiculescu de santaj, ii afecteaza imaginea, avand in vedere ca prezentul caz se afla permanent in atentia presei. „Eu am motivat in felul urmator: deocamdata, eu nu sunt vinovat, exista, conform legilor, prezumtia de nevinovatie, iar expunerea asta publica excesiva, practic, creeaza imaginea unui om care – daca in fiecare zi sau de doua ori pe saptamana merge la Politie – inseamna ca are niste probleme. Eu, deocamdata, nu am niciun fel de probleme. Va repet, aceasta ancheta este in derulare”, a sustinut presedintele fondator al Partidului Conservator.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger