AcasăOldVesti bune despre copiii internati la "Marie Curie": Pericolul vital imediat a...

Vesti bune despre copiii internati la „Marie Curie”: Pericolul vital imediat a trecut

Unul dintre specialistii de la „Marie Curie” care, in ultimele aproape trei saptamani, i-au ingrijiti in permanenta pe micutii din Arges care au avut mari probleme de sanatate cauzate de o bacterie a carei origine este inca necunoscuta pare sa fie optimist in privinta recuperarii celor sapte copilasi care mai sunt internati la acest moment in aceasta unitate medicala.

„Putem spune ca pericolul imediat -deci pericolul vital, cum il numim noi- a trecut. Pentru toti”, a anuntat, in aceasta dimineata, sefa sectiei de Nefrologie a spitalului amintit. Din cate a mai anuntat medicul Balgradean, trei dintre micii pacienti sunt in continuare pe sectia de Terapie Intensiva, in timp ce restul de patru copii cu probleme renale sunt internati la Nefrologie.

Chiar daca vestile despre starea copiilor diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic par sa fie bune, specialistul a precizat ca urmatoarele externari se vor face etapizat, avand in vedere ca micii pacienti au nevoie de monitorizare in privinta unor aspecte, amintind ca si micutii care au fost parasit spitalul zilele trecute trebuie sa revina la control. Totodata, medicul a atras atentia ca e importanta igiena, dar si felul in care sunt pregatite alimentele pentru copii.

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger