AcasăOldVeste proasta pentru fratii Becali: Curtea de Apel le-a respins contestatiile in...

Veste proasta pentru fratii Becali: Curtea de Apel le-a respins contestatiile in anulare

Veste deloc buna pentru fratii Ioan si Victor Becali, care sperau ca judecatorii sa accepte rejudecarea cazurilor lor, pe motiv ca faptele pentru care au fost condamnati in „Dosarul Transferurilor” s-ar fi prescris.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti, care au judecat, vineri, contestatiile in anulare depuse de catre avocatii celor doi frati Becali fata de decizia prin care au fost condamnati la inchisoare cu executare in „Dosarul Transferurilor” au decis ca acestea nu pot fi admise, anunta Romania TV.

Ca urmare, sperantele lui Ioan si Victor Becali, privind anularea actualelor pedepse si rejudecarea cauzelor, pe motiv ca faptele de care au fost acuzati si pentru care au fost condamnati la sase ani si patru luni, respectiv patru ani si opt luni de detentie – s-ar fi prescris nu au primit raspuns favorabil.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, la inceputul lunii trecute, condamnarea la inchisoare cu executare a celor opt nume grele din fotbal, acuzati in dosarul transferurilor din fotbal. Pe langa fratii Becali, au mai fost condamnati si Gica Popescu, George Copos, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si Mihai Stoica.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger