AcasăOldVerificari ale procurorilor, la ANAF si la CJ Satu-Mare

Verificari ale procurorilor, la ANAF si la CJ Satu-Mare

Procurorii perchezitioneaza, marti, sediile a doua institutii publice din tara. Totodata, in cadrul activitatilor aflate in plina desfasurare, se fac alte 14 verificari atat in incinta unor firme, cat si la domiciliile unor persoane.

Actiunea apartine procurorilor anticoruptie din cadrul filialei oradene a DNA, care fac cercetari intr-un caz penal. Din cate anunta institutia, intr-un scurt comunicat, in cauza exista suspiciuni in privinta savarsirii, incepand cu 2010 si pana in decursul acestui an, a unor fapte de coruptie.

Drept urmare, avand astfel de banuieli si in vederea strangerii de date concludente necesare continuarii anchetei, procurorii s-au oprit la nu mai putin de 16 adrese – atat de pe raza Capitalei, cat si a judetului invecinat, Ilfov, dar si a altor doua judete din nord-vestul si nord-estul tarii – Satu Mare si, respectiv, Botosani, la sedii de institutii publice, firme si locuinte.

Conform Digi24, s-ar face perchezitii la sediul central al Agentiei Nationale pentru Administare Fiscala (ANAF). de asemenea, conform Vocea Transilvaniei, s-ar face perchezitii la sediul Consiliului Judeten (CJ) Satu Mare, mai precis in birourile sefului CJ, Adrian Stef, dar si al vicepreseidntelui Govor.Momentan, niciun reprezentant al acestor institutii nu a facut precizari in aceasta privinta, pentru a confirma sau infirma aceste informatii.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger