AcasăOldUnul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv, adus la DNA

Unul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv, adus la DNA

Catalin Gancea, cel mai proaspat actionar

UPDATE: Si ceilalti doi actionari ai clubului au fost adusi din arest la audieri, la sediul DNA, in cursul acestei zile, anunta televiziunile de stiri. Nu este prima oara cand acestia discuta cu procurorii, dupa tragedia din 30 octombrie. Toti cei trei sunt arestati preventiv pentru 30 de zile.

La o zi de cand s-a aflat ca procurorii anticoruptie au preluat o parte a dosarului privind tragedia din clubul bucurestean – cea privind verificarea aspectelor ce tin de avizarea functionarii localului afectat de incendiul devastator din 30 octombrie- unul dintre cei trei actionari de la Colectiv a fost adus la DNA.

Este vorba despre bucuresteanul Paul Catalin Gancea, tanarul in varsta de 28 de ani care detine 30% din actiunile clubului afectat de incendiul devastator produs in urma cu exact o saptamana, si care a fost adus din Arestul Central al Politiei Capitalei, sub escorta, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in urma cu aproximativ o ora, pentru a discuta cu procurorii care au preluat acest caz.

Cel mai probabil, Gancea urmeaza sa dea explicatii in fata anchetatorilor in privinta unor avize so documente necesare functionarii clubului respectiv.

Va amintim ca si ceilalti doi actionari ai clubului Colectiv – Alin George Anastasescu si Costin Mincu- au fost arestati preventiv, in urma cu doar cateva zile, toti trei fiind acuzati de ucidere din culpa.

(foto: b1.ro)

Totodata, reamintim ca 32 de oameni si-au gasit sfarsitul si alte peste 180 de persoane care asistau, in seara de vineri, 30 octombrie, la un concert al trupei Goodbye to Gravity, prilejuit de lansarea unui album, au fost ranite, dupa ce in clubul Colectiv a izbucnit un incendiu foarte puternic. Printre cei care au pierit in tragedie se numara si doi membri ai formatiei respective. Ancheta menita sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs nenorocirea a fost preluata de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, de catre procurorii Parchetului General.

foto: ISU Bucuresti-Ilfov/Facebook

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger