AcasăOldUn vas cu peste 450 de oameni la bord s-a scufundat, in...

Un vas cu peste 450 de oameni la bord s-a scufundat, in China. Sute de disparuti (VIDEO)

O operatiune de salvare de amploare e in plina desfasurare, marti la pranz, in provincia Hubei. Autoritatile face eforturi pentru a da cat mai repede de urma a aproximativ 400 de persoane aflate la bordul unei ambarcatiuni care s-a scufundat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, si despre a caror soarta nu se mai stie nimic de ore intregi.

In total, in momentul scufundarii ambarcatiunii, la bord se aflau, pare-se, 458 de oameni. iar informatiile date publicitatii de presa locala indica faptul ca, pana la aceasta ora, ar fi fost salvate in jur de 15 persoane. Dar si ca, din pacate, au fost confirmate cinci decese, pentru oment nefiind clar daca persoanele pentru salvarea carora medicii nu au mai putut face nimic sunt din randul pasagerilor sau al membrilor echipajului ambarcatiunii care traversa cel mai lung rung din China, Yangtze, mai precis apele care strabat provincia Hubei.

[youtube]j6wMEWlovh8[/youtube]

Vasul ar fi inceput sa se incline periculos de mult in cursul noptii trecute, din cauza vantului puternic. La un moment dat, insa, ambarcatiunea nu a mai putut fi controlata si, spre disperarea pasagerilor, a inceput sa se scufunde. Cum totul s-a petrecut int-run timp foarte scurt, oamenii aflati la bord nu au avut timp sa reactioneze si sa gaseasca o metoda sa se salveze.

Odata data alarma, in zona au ajuns sute de salvatori -atat profesionisti, cat si voluntari- care au iesit in larg cu zeci de ambarcatiuni, in speranta ca vor gasi cat mai multi supravietuitori, pentru a-i aduce in siguranta la mal. Din nefericire, odata cu trecerea orelor, sansele ca pasagerii sa mai fie gasiti in viata scad simtitor.

[youtube]B6uSHse5mUo[/youtube]

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger