AcasăOldUn tanar ranit in Colectiv a pierit intr-un spital din Capitala. Bilantul...

Un tanar ranit in Colectiv a pierit intr-un spital din Capitala. Bilantul tragediei a ajuns la 59 de morti

Alexandru Mihai Iancu (centru), alaturi de Vlad Telea si Alex Pascu (Goodbye to Gravity), decedati si ei in urma incendiului de la Colectiv

La o zi dupa ce aflam despre drama unei familii care si-a pierdut persoana draga, pe Andreea, o tanara care se afla, in seara tragediei, in clubul din sectorul 4, o noua veste deosebit de trista a venit din directia unuia dintre spitalele bucurestene in care se afla internate victime ale incendiului din „Colectiv”.

Alexandru Mihai Iancu (centru), alaturi de Vlad Telea si Alex Pascu (Goodbye to Gravity), decedati si ei in urma incendiului de la Colectiv

Alexandru Mihai Iancu a pierit la primele ore ale zilei de sambata. Cei dragi lui l-au pierdut la 22 de zile de la incendiul devastator care a rapit zeci de vieti. Ca o trista ironie a sortii, Alexandru avea chiar 22 de ani. Fusese transportat de urgenta, in noaptea in care a clubul de pe Tabacarilor 7 a fost cuprins intr-o clipa de flacari si de fum, la spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti, cu multiple arsuri.

A rezistat, ajutat de medici si de gandurile bune trimise de familie si apropiati, aproape trei saptamani. Din pacate, insa, ranile suferite in incendiu au fost atat de grave, incat organismul sau nu a mai putut lupta cu suferinta si a cedat. Totul in ciuda specialistilor care l-au ingrijit zi si noapte. Din pacate, prin disparitia lui Alexandru, numarul deceselor provocate de incendiul din Colectiv a crescut, din seara de 30 octombrie, a ajuns la 59 de persoane.

author avatar
Cristina Stefan
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger