AcasăOldUn politician roman cunoscut, dar si o echipa de fotbal, blocati in...

Un politician roman cunoscut, dar si o echipa de fotbal, blocati in Istanbul

Liberalul Cezar Preda se numara printre romanii aflati in Turcia la momentul in care statul care a fost tinta unei tentative de lovitura de stat produse in cursul noptii trecute si soldate cu sute de morti si de raniti. La fel si fotbalistii formatiei Concordia Chiajna.

Politicianul PNL in varsta de 57 de ani se afla in vacanta pe taram turc. Si, ajuns in postura de a nu putea pleca din aeroportul turcesc, a relatat cum a perceput situatia tensionata cu care s-au confruntat turcii, dar si care a fost starea in randul oamenilor. „Se aud focuri de arma, nu mai e niciun filtru de securitate. (…) E ca la Revolutie 9din ’89-n.r)”, a declarat parlamentarul la Antena 3, citat de stiridebuzau.ro.

sursa foto: Facebook/Concordia Chiajna

La randul lor sportivii se aflau in metropola turca pentru ca au avut programat un stadiu de pregatire. Sperau sa revina in tara, insa planurile lor au fost date peste cap, odata ce situatia a devenit tensionata pe taram turcesc. Pana sa ajunga sa plece spre aeroport, in speranta ca se vor putea intoarce in tara in aceasta seara, sportivii au fost cazati la un hotal din apropierea aerogarii Ataturk, din Istanbul. „La ora 15 delegatia Concordiei a plecat catre aeroportul ataturc. O aeronava a companiei tarom a decolat din Otopeni si avem mari sperante ca vom reveni acasa in aceasta seara”, s-a anuntat, in urma cu aproximativ o ora, pe contul oficial de Facebook al formatiei din Chiajna.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger