AcasăOldUn nou atac a ingrozit Franta: un om, decapitat. Unul dintre suspecti,...

Un nou atac a ingrozit Franta: un om, decapitat. Unul dintre suspecti, prins de politie

La cateva luni de la tragedia care a lovit redactia unui saptamanal de satira, in urma caruia mai multi oameni au pierit, francezii au aflat cu groaza despre un nou incident ce a avut loc pe teritoriul tarii lor.

Oamenii legii din Grenoble sunt in alerta, dupa ce un incident sangeros a fost raportat, vineri dimineata, ora locala, in zona unei fabrici, unde au fost auzite mai multe explozii.

Odata ce a fost data alarma, zona a fost incercuita de catre fortele de ordine, care au izolat perimetrul, pentru limitarea oricarui alt pericol. In momentul in care au ajuns in incinta, politistii ar fi gasit un barbat decapitat. Identitate a victimei nu este cunoscuta, deocamdata. Mai mult, potrivit BBC, in urma acestui incident a existat si cel putin o persoana ranita.

Atacul- despre care se vehiculeaza ca ar fi fost pus la cale de doi barbati- unul dintre ei care ar fi pierit,  dar si un altul, care ar fi ajuns pe mana oamenilor legii, care urmeaza sa il audieze, pentru a afla motivele pentru care au planuit o asemenea nenorocire – a avut loc in curtea fabrici din apropierea orasului francez Grenoble, in care cei doi ar fi intrat pe nepusa masa, cu o masina.

Conform presei internationale, suspectul le-ar fi spus anchetatorilor ca este membru al gruparii teroriste Stat Islamic. Insa pana la acest moment nu exista indicii clare care sa contureze motivul declansarii acestui atac.

Asa cum era de asteptat, incidentul a ajuns in atentia atat a liderului de la Palatul Elysee, aflat la Bruxelles, la Consiliul European de vara, dar care urmeaza sa revina cat mai curand in tara, cat si a sefului Executivului si a responsabililor in materie de securitate din Franta.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger