AcasăOldUn cunoscut chirurg a fost gasit spanzurat in propria casa!

Un cunoscut chirurg a fost gasit spanzurat in propria casa!

La varsta de 64 de ani, din motive doar de el stiute, un renumit medic vasluian pare sa fi decis sa puna capat socotelilor cu viata. Cel putin aceasta este prima ipoteza luata in calcul de catre anchetatori, odata ce a fost gasit spanzurat.

Chirurgul Augustin Ilies si-ar fi pus in aplicare planul luni, in jurul pranzului, cand, din cate se pare, era singur in apartamentul de bloc in care locuia impreuna cu partenera sa de viata. Conform vremeanoua.ro, medicul ar fi ales sa isi grabeasca sfarsitul improvizand un streang in balcon. Acolo a fost gasit de catre sotia sa care, inspaimantata, a cerut ajutorul medicilor, in speranta ca specialistii vor reusi sa il salveze pe colegul lor de breasla.

Si, desi intr-o prima faza s-a sperat ca organismul doctorului va raspunde manevrelor de resuscitare, si ca va putea fi readus la viata, din pacate lucrurile nu au stat asa – medicii de pe ambulanta SMURD care au ajuns la locul apelului fiind nevoiti sa declare decesul medicului Augustin Ilies, dupa minute bune de eforturi pentru a-l salva.

Apreciat pentru rezultatele obtinute, de-a lungul anilor, in cadrul echipei de medici a Spitalului Judetean Vaslui, doctorul Augustin Ilies, specializat pe chirugie si ortopedie pediatrica, a lasat in urma o familie in stare de soc, dar si multi colegi care accepta cu greu vestea despre sfarsitul sau. Nu in ultimul rand, informatia cu privire la decesul sau a fost primita cu regret si de catre pacientii pe care i-a ajutat de-a lungul vremii.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger