AcasăOldUn barbat si fiicele sale, trimisi in judecata sub control judiciar. Sunt...

Un barbat si fiicele sale, trimisi in judecata sub control judiciar. Sunt acuzati de ULTRAJ

Trei persoane au fost trimise in judecata, marti, de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, sub acuzatia de ultraj.

Este vorba despre un barbat si cele doua fiice ale sale, care sunt cercetati penal dupa ce, in luna august a acestui an, ar fi vatamat un agent de politie din orasul sucevean Liteni, care a intervenit pentru aplanarea unui conflict. Cei trei au fost actionati in instanta, sub control judiciar, dosarul fiind inaintat spre solutionare Judecatoriei Suceava.

Potrivit rechizitoriului, „la data de 24 august 2014, in jurul orelor 17.00, in timp ce persoana vatamata, avand calitatea de agent de politie in cadrul Politiei Orasului Liteni, se afla in exercitarea atributiilor de serviciu, intervenind pentru aplanarea unui conflict, inculpatul Moisa Vasile impreuna cu fiicele sale, inculpatele Macovei Vasilica Cristina si Teclis Anamaria, au bruscat-o, impins-o si zgariat-o cu scopul de a o impiedica sa-si exercite atributiile legale de serviciu,  cauzandu-i leziuni traumatice care au necesitat un numar de 1-2 zile de ingrijiri medicale”, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Public.

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger