AcasăOldUn avion s-a prabusit in timpul unei demonstratii aeriene: mai multe victime

Un avion s-a prabusit in timpul unei demonstratii aeriene: mai multe victime

Captura Youtube

Un aparat de zbor care participa la un eveniment aerian desfasurat sambata dupa-amiaza in Sussex, Marea Britanie, s-a izbit de pamant, in apropierea unei sosele, fiind ulterior cuprins de flacari.

Despre incident s-a aflat in urma cu scurt timp, drept urmare sunt putine informatii despre cele intamplate la mitingul aviatic desfasurat la nord de aeroportul din Shoreham. Politia locala a confirmat, pe contul de Twitter, accidentul in care a fost implicat avionul, dar si faptul ca mai multe autoturisme au fost lovite, in cadere, de respectivul aparat de zbor.

Mai multi oameni au avut de suferit in urma accidentului aviatic, anunta oamenii legii din Sussex, numarul lor nefiind anuntat deocamdata si nici alte detalii cu privire la starea victimelor. Sunt, insa, temeri ca ar exista si decese. Totul pentru ca aparatul a cazut peste cateva masini care rulau, la acel moment, pe o sosea din zona, si ale caror soferi nu au putut face nimic pentru a se feri, in timp, de nenorocire.

Presa locala noteaza ca avionul era prevazut cu un singur loc – cel al pilotului. Insa, din cate povesteste un martor citat de The Guardian, persoana aflata la mansa nu ar fi reusit sa se catapulteze, pentru a se putea salva.

Aparatul care s-a prabusit ar fi efectuat o manevra de rasucire, cand ceva gresit s-a intamplat, iar traiectoria lui s-a schimbat brusc, ajungand sa se prabuseasca intr-o mare de flacari si un nor de fum.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger