AcasăOldUn avion s-a prabusit dupa ce a lovit un imobil. Nu au...

Un avion s-a prabusit dupa ce a lovit un imobil. Nu au existat supravietuitori (VIDEO)

(captura youtube)

Imagini greu de privit, surprinse intr-o zona rezidentiala din Ohio, la foarte scurta vreme dupa ce un aparat de zbor s-a lovit de zidurile unui ansamblu de locuinte, fiind inghitit la scurta vreme de flacari uriase.

(captura youtube)

Accidentul aviatic a avut loc marti dupa-amiza, ora locala, dupa ce aeronava cu zece locuri a pierdut inaltime, din motive neclare inca, si s-a izbit, practic, de constructia respectiva, incendiul declansat extinzandu-se la doua apartamente.

[youtube]vq5Of1YC_xE[/youtube]

Din cate au anuntat politistii locali, citati de presa de peste Ocean, nu exista supravietuitori din randul pasagerilor aerovnavei. Momentan nu se stie exact cate persoane se aflau la bordul avionului – vehiculandu-se ca numarul victimelor ar putea fi intre doua si noua persoane, insa cifra exacta urmeaza sa fie anuntata de catre autoritatile locale care investigheaza cazul. Din primele date, nu ar fi existat si alte victime la sol, respectiv din randul locuitorilor imobilelor din blocul lovit de avion sau, eventual, din randul trecatorilor.

Conform informatiilor citate de USA Today, avionul decolase de pe un aeroport din Cincinnati si se indrepta catre Dayton, oras aflat in statul american Ohio.

[youtube]Rov9T8GyKig[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger