AcasăOldUn avion cu 295 de oameni la bord s-a prabusit in Ucraina!...

Un avion cu 295 de oameni la bord s-a prabusit in Ucraina! (VIDEO)

O aeronava a Malaysia Airlines, cu 295 de pasageri la bord s-a prabusit, joi dupa-amiaza, in estul Ucrainei, in apropiere de Donetsk!

UPDATE – Presa internationala anunta doua ipoteze cutremuratoare in legatura cu aparatul de zbor care plecase din Olanda catre Malaezia: aceea ca avionul ar fi fost doborat de o racheta, dar si ca niciunul dintre cei 295 de oameni aflati la bord – 280 de pasageri si 15 membri ai echipajului- nu ar fi supravietuit impactului. Aceasta ultima ipoteza ar fi atribuita unui oficial ucrainean, citat de CNN.

Conform BBC, avionul s-ar fi izbit de sol, in jurul orei 17.50, undeva intre regiunile Lugansk si Donetsk. Estul Ucrainei a fost, in ultima perioada, scena unor conflicte intre fortele armate ucrainene si separatistii rusi.

Primele imagini de la locul tragediei:

[youtube]HOPIWd0dF-8[/youtube]

UPDATE – La bordul aeronavei s-ar fi aflat 25 de cetateni olandezi, titreaza agentiile de presa locale.

–-

Aeronava zbura de la Amsterdam catre Kuala Lumpur, insa cursa a fost intrerupta brusc, dupa ce aparatul de zbor, tip Boeing 777, s-a izbit de pamant. Oficialii malaezieni au anuntat ca au pierdut contactul cu pilotii aeronavei, in momentul in care avionul zbura in zona estica a Ucrainei, in apropiere de granita cu Rusia, potrivit  BBC.

[youtube]C9kzLwRhN2s[/youtube]

Pentru moment nu se cunosc detalii despre starea pasagerilor si a pilotilor aflati la bordul aeronavei despre care se crede ca ar abura sub sigla aceleiasi companii careia ii apartinea si avionul disparut fara urma pe 8 martie, in apele Oceanului Pacific, in timp ce se indrepta spre capitala Malaeziei. Despre soarta celor 239 de oameni plecati in cursa MH 370 nu se stie nimic comcret nici pana la aceasta data, in ciuda unor operatiuni ample de cautare, desfasurate in zona in care se crede ca s-ar fi prabusit avionul malaezian.

Vom reveni cu informatii!

346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger