AcasăOldUn alt autocar cu turisti romani s-a rasturnat! Accidentul a avut loc...

Un alt autocar cu turisti romani s-a rasturnat! Accidentul a avut loc in Ungaria!

Un autocar care avea la bord 28 de turisti a fost implicat intr-un accident in Ungaria, in apropiere de granita cu Romania.

Este al doilea accident in care este implicat un autocar la bordul caruia se aflau romani, in doar cateva zeci de de ore. De aceasta data, autovehiculul destinat transportului de persoane s-a rasturnat pe autostrada M43, pe raza localitatii Mako, din Ungaria. Conform b1.ro, care citeaza reprezentanti ai Ministerului de Externe, doi oameni au fost raniti grav, iar alti 11 au suferit leziuni usoare.

S-a intamplat in aceasta dimineata, in timp ce turistii se intorceau in tara, din capitala Italiei. La un moment dat, autocarul s-a inclinat, iar apoi s-a rasturnat intr-un sant.

Motivele care au dus la producerea accidentului vor fi stabilite in cadrul unei anchete. Accidentul din Ungaria vine la doar o zi dupa ce un alt autocar in care se aflau romani s-a rasturnat, intr-o zona inalta din Bulgaria. O persoana a murit, iar alte 14 au fost ranite, cinci fiind in stare grava. Cei 27 de pasageri se intorceau dintr-o vacanta petrecuta in Turcia.

Sursa foto: observatordebacau.ro

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger