AcasăRecomandariUn alt 11 septembrie. De asta data, avioanele au fost inlocuite cu...

Un alt 11 septembrie. De asta data, avioanele au fost inlocuite cu bombe (VIDEO SOCANT)

UPDATE: Cel mai recent bilant anuntat de autoritatile americane indica faptul ca numarul ranitilor a ajuns la 176 de persoane.

Tragedie in Statele Unite. Americanii au retrait, dupa 12 ani, momentele de groaza de dupa atentatele de la 11 septembrie 2001. Totul dupa ce doua bombe au explodat in apropierea liniei de sosire a unui maraton ce a avut loc, luni dupa-amiaza (ora locala) in Boston. O a treia deflagratie s-a produs la o bibiolteca din oras.

Imagini cumplite – oameni plini de sange, unii intinsi pe asfalt, altii fugind inspaimantati, cautand sa se adaposteasca din calea pericolului, dupa ce doua dispozitive artizanale au explodat aproape simultan la maratonul de la Boston, omorand trei oameni, printre ei si un copil in varsta de opt ani. Cel putin 140 de persoane au fost ranite. Victimele atentatului de la Boston au fost duse de urgenta la spital, 17 dintre ei fiind in stare foarte grava, potrivit CNN.

Imaginile surprinse dupa cele doua explozii care au socat America sunt infioratoare. Mai mult spectatori au fost surprinsi plangand, socati de scenele la care au fost martori.

[youtube]dj_HD8HanV8[/youtube]

Initial se anuntase ca o a treia explozie, urmata de un incendiu, a avut loc la Biblioteca J.F. Kennedy din Boston, la cateva ore dupa deflagratiile care au insangerat competitia sportiva, la care participau cateva sute de sportivi. Ulterior oficialii politiei din Boston, citati de presa internationala, au declarat incidentul nu ar avea legatura cu atentatul de la maraton.

[youtube]R1UzqEw87ZE[/youtube]

Autoritatile amercane au intrat in alerta si incearca sa dea de urma persoanelor care au declansat atacul. FBI a preluat ancheta, luand in calcul orice varianta in acest caz. Presedintele Obama s-a ferit sa vorbeasca despre un nou atentat terorist, spunand ca oficialii fac totul pentru a-i prinde pe faptasi. Pentru moment politia nu are niciun suspect in acest caz. Desi s-a vehiculat ca un barbat de origine saudita, care a fost vazut fugind din zona in care s-au produs cele doua explozii, si care la randul lui a fost ranit si a ajuns la spital, ar fi fost retinut in acest caz, autoritatile au negat informatia. „Au fosta audiate mai multe persoane, insa nu exista niciun suspect internat la Brigham and Women’s Hospital, cum s-a speculat in presa”, a declarat un reprezentant al politiei din Boston.

Imaginile cu nori de fum si oameni plini de sange le-a amintit multor americani, dar si lumii intregi de tragedia care a zguduit SUA pe 11 septembrie 2001, cand o serie de atentate teroriste, atribuite retelei Al-Qaeda, au dus la moartea a peste 2.900 de oameni. Doua avioane de pasageri, deturnate de teroristi, au lovit turnurile World Trade Center. Cladirea simbol a New Yorkului s-a prabusit. Teroristii au [reluat controlul asupra altor doua avioane, care s-au prabusit la Pentagon, si in Pennsylvania.

[youtube]gOzoq1rxyOw[/youtube]

Cititi si: Evenimente SOCANTE! Bilantul TRAGEDIEI: Trei morti si peste 140 de raniti (VIDEO)

Barack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

FBI-ul ancheteaza masacrul de la Boston: “Incercam sa stabilim cine a facut asta, un grup terorist intern sau extern!” Suspectul saudit a fost eliberat!

Barack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

ATENTAT in Boston! Fotografia care a starnit controverse! El este vinovat de CARNAGIU?

Momente de groaza: Doua bombe au explodat in SUA (IMAGINI LIVE)

1.419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger