AcasăOldUite ce fericiti erau Mica si colegii ei, pe vremea cand filmau...

Uite ce fericiti erau Mica si colegii ei, pe vremea cand filmau pentru ABRACADABRA! (VIDEO)

(foto:bzi.ro)

Mica a facut echipa la Abracadabra cu Dana Rogoz, Andreea Caranda, Radu Barbulescu si Ducu Ion. Ucenicii magicianului Marian Ralea au facut fericiti milioane de copii, pe vremea cand au realizat emisiunea destinata micilor telespectatori. Vestea ca Michaela Niculescu a murit i-a cutremurat pe fostii sai colegi, dar si pe cei care au urmarit Abracadabra.

(foto:bzi.ro)

Imaginea Micai, fata cu ochii albastri si zambet bland, va ramane mereu in gandul celor care au cunoscut-o, chiar daca doar prin intermediul micului ecran. A intruchipat diverse personaje de poveste si a adus zambete pe fetele atator copii, pe vremea cand era la Abracadabra.

Cei mai multi isi amintesc cat de veseli erau Mica si colegii ei, pe vremea cand filmau emisiunea difuzata de ProTV. Cantau si ii invitau pe cei mici sa se bucure si sa li se alature. „Pana la urma totul e bine, cand ai un prieten bun”, suna refrenul interpretat de Michaela Niculescu, pe care cei mai multi o stiau drept Mica, si colegii din echipa magicianului Ralea, in urma cu cativa ani.

Vestea ca Michaela a murit, joi, la doar 31 de ani, rapusa de o boala grea, ciroza, i-a cutremurat pe cei care o stiau pe Mica de la televizor sau care au lucrat cu ea dupa incheierea filmarilor la emisiunea pentru copii.

[youtube]uxMwr_x_gjg[/youtube]

Citeste si: MICA de la ABRACADABRA a murit!

MICA de la Abracadabra, ultim mesaj cutremurator!

“Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate”, ultimele cuvinte pe care Mica de la Abracadabra le-a auzit inainte sa moara!

3.244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger