AcasăOldUdrea: Si prostia si incompetenta si nepasarea - toate ucid la un...

Udrea: Si prostia si incompetenta si nepasarea – toate ucid la un moment dat

Inainte de a intra la DNA, pentru a discuta cu procurorii, luni dimineata, pe langa faptul ca a amintit despre situatia sa, precizand ca nu a platit cautiunea impusa de catre reprezentantii institutiei, odata cu masura controlului judiciar decis in cel de-al treile dosar in care e cercetata de Directia Nationala Anticoruptie, Udrea a raspuns si unor intrebari in privinta tragediei din clubul cuprins de flacari.

„Daca vor fi controlate multe astfel de locatii din intreaga tara vor fi gasite in aceeasi situatie. Este un soi de ‘lasa ca merge si asa’  – care duce la tragedii ca cele de vineri. O lipsa de respect fata de reguli si fata de lege atat a celor care erau proprietari, cat si a autoritatilor care nu au respectat legea”, a sustinut fosta sefa a PMP.

In momentul in care a fost intrebata daca poate ucide coruptia, Udrea a raspuns scurt, inainte de a se indrepta catre usa de intrare in sediul procurorilor anticoruptie din Capitala: „Si prostia si incompetenta si nepasarea – toate ucid la un moment dat”.

Va amintim ca 30 de tineri au pierit in urma incendiului din clubul aflat in sectorul 4 al Capitalei, iar alte peste 180 de persoane au fost ranite. Intre timp, peste 130 de raniti continua sa fie internati in mai multe spitale de urgenta din Capitala. Deunazi, ministrul Banicioiu anunta ca in jur de 90 de raniti sunt in stare grava si critica.

author avatar
Cristina Stefan
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger