AcasăOldUdrea, dusa in arest. Politia a ajuns la locuinta sa, dupa pronuntarea...

Udrea, dusa in arest. Politia a ajuns la locuinta sa, dupa pronuntarea deciziei Instantei

Judecatorii au decis ca Elena Udrea va ajunge, pentru a doua oara in aceeasi luna, in arest preventiv. Iar odata ce magistratii Instantei Supreme au hotarat, dupa peste cinci ore de deliberari, sa admita cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva pentru 30 de zile in dosarul „Gala Bute” si avand in vedere ca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie pusa in aplicare „de indata”, politistii au mers la locuinta deputatului, care se afla in arest la domiciliu, in „dosarul Microsoft”.

UPDATE: Masina care a adus-o pe Udrea la Arestul Politiei Capitalei a ajunsla destinatie, mai precis la Arestul Central,  in jurul orei 16.35. Fostul ministru se afla pe bancheta din spate si avea catuse, lucru pe care a vrut sa il arate presei, odata ce a ales sa ridice mainile, in asa fel incat sa se vada ca e incatusata.

Udrea a fost preluata cu o masina si urmeaza va fi dusa din nou in Arestul Politiei Capitalei, unde fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului a mai ajuns in urma cu aproximativ doua saptamani, mai precis pe 10 februarie, cand DNA a dispus retinerea sa pentru 24 de ore, in „dosarul Microsoft”, o zi mai tarziu Curtea Suprema dispunand arestarea sa preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Udrea a parasit arestul preventiv martea trecuta, pe 17 februarie, dupa ce a contestat, insa, aceasta masura preventiva, iar judecatorii ICCJ, care au analizat solicitarea sa, au dispus plasarea ei in arest la domiciliu.

Intre timp, insa, procurorii anticoruptie i-au adus noi acuzatii, de luare de mita, de aceasta data in dosarul „Gala Bute”, cerand Camerei aviz pentru urmarirea penala, dar si pentru arestarea preventiva, pentru 30 de zile, ambele solicitari fiind aprobate luni dupa-amiaza, cand a avut loc votul in plenul Camerei. O zi mai tarziu, procurorii au trimis Instantei Supreme cererea privind arestarea preventiva a fostei sefe a PMP, solicitare care a fost analizata in aceasta dimineata, incepand cu ora 8. Udrea a fost la sediul ICCJ, insa a plecat catre casa, dupa ce magistratii au ramas in pronuntare in aceasta cauza. Dupa circa 5 ore de deliberari, insa, au dispus arestarea preventina a Elenei Udrea, in dosarul „Gala Bute”.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger