AcasăOldUdrea, din nou in fata procurorilor DNA: "Exclus sa platesc o cautiune...

Udrea, din nou in fata procurorilor DNA: „Exclus sa platesc o cautiune in bani de 5 milioane de ron”

Udrea ”a scăpat” un blestem după sentință: ”A fost un șoc”

Fosta sefa a PMP s-a prezentat din nou, de aceasta data joi dimineata, in jurul orei 10, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a discuta cu procurorii.

Pana sa intre in cladire si sa stea de vorba cu reprezentantii DNA, Udrea a reiterat ca nu are cum sa plateasca suma decisa de aceasta institutie, drept cautiune, in cel de-al treilea dosar in care este cercetata de reprezentanti ai Directiei Nationale Anticoruptie, respectiv cauza pentru care deputatii au avizat solicitarile procurorilor privind incepererea urmaririi penale si a retinerii fostului ministru, respingand arestarea preventiva. „Un lucru este sigur, asta puteti sa stiti si de pe acum. Exclus sa platesc o cautiune in bani de 5 milioane de ron”, a precizat Udrea.

De altfel, nu este prima oara cand Udrea precizeaza ca nu are cum sa plateasca aceasta cautiune, motivand ca are sechestru de avere, masura impusa tot de DNA. Va amintim ca ziua precedenta, miercuri, a fost termenul limita pana la care putea achita cautiunea.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger