AcasăOldTurcescu: Nu-mi doresc decat judecatori drepti. Nu mi-e frica de ce se...

Turcescu: Nu-mi doresc decat judecatori drepti. Nu mi-e frica de ce se va intampla

Afirmand ca a scapat de „un rucsac cu pietre” pe care l-a dus in spinare, pana ce a iesit public si s-a autodenuntat, sustinand ca ar fi fost ofiter acoperit, Robert Turcescu da de inteles ca nu se teme de ce se va intampla.

Dupa mai multe zile in care nu a mai aparut in public, odata ce a marturisit, duminica, faptul ca ar fi fost ofiter acoperit, publicand pe blogul sau mai multe documente, jurnalistul Robert Turcescu a declarat, intr-un interviu acordat Romania TV, ca vrea sa ajunga in fata unui „judecator drept”, lucru pe care l-a repetat in cateva randuri. „Ceea ce am avut de spus, de aratat, am aratat eu (…) De acum inaite nu la mine este responsabilitatea judecarii acestor lucruri (…) tot ceea ce-mi doresc, in momentul asta, este sa existe judecatori drepti (…) Nu fug de nimic, m-ati gasit acasa”, a declarat Turcescu, adaugand ca nu simte nevoia sa se justifice in fata opiniei publice, ci in fata celor indreptatiti sa ii puna intrebari, respectiv judecatorilor.

Turcescu a mai declarat ca nu s-a uitat la televizor in ultimele zile si ca la usa lui au batut doar prietenii sai, niciun alt reprezentant al vreunei institutii. „Ce am avut de spus, am spus. (…) Daca exista o judecata, sau daca va exista (…) nu-mi doresc decat judecatori drepti. (…) Nu mi-e frica nici de ce se va intampla, nu-mi pun problema aceasta. Sunt un om (…) care (…) a spus partea lui de adevar. N-am nimic de ascuns”, a mai spus Turcescu, pentru sursa citata.

Sursa foto: ziare-pe-net.ro

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger