AcasăOldTudor Constantinescu, arestat preventiv

Tudor Constantinescu, arestat preventiv

Odata intrat in vizorul DIICOT, procurorii antimafia acuzandu-l, printre altele, de constituirea unui grup infractional organizat, dar si de evaziune fiscala, Tudor Constantinescu a fost arestat preventiv.

Retinut, initial, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre procurorii DIICOT, Constantinescu – patronul grupului de restaurante „Chocolat, si cunoscut jurat al unei emisiuni televizate cu profil culinar – a fost prezentat magistratilor Tribunalului Bucuresit, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Judecatorii acestei instante au admis solicitarea procurorilor, astfel ca pe numele tanarului afacerist s-a emis un mandat de arestare preventiva.

Mai precis, DIICOT anunta ca Tudor Constantinescu este acuzat de „constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si instigare  la frauda informatica in forma continuata”, si ca in perioada 2008-2015 ar fi initiat si constituit „un grup infractional organizat, la care au aderat si pe care l-au sprijinit si alte persoane, specializat in fraudarea bugetului de stat prin omisiunea inregistrarii si evidentierii in actele contabile a operatiunilor comerciale desfasurate si a incasarilor realizate” prin intermediul unor firme pe care, sustin procurorii, barbatul le-ar fi controlat direct ori prin interpusi.

Va reamintim ca, joi, procurorii DIICOT au facut zeci de perchezitii la localuri de lux din Capitala, verificand, printre altele, casele de marcat, avand suspiciuni in privinta existentei unui sistem ce permite o dubla inregistrare a incasarilor.

foto: Facebook/Tudor Constantinescu

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger